61 országban mutatják be ma Robert Kirkman horrorsorozatát

Outcast
Vágólapra másolva!
Robert Kirkman új, nagyszabású horrortörténete egyszerre debütál 61 európai és afrikai országban: a Facebook Live szolgáltatást most használják első alkalommal egy tévésorozat bemutatására a régióban.
Vágólapra másolva!

Május 20-án, pénteken, közép-európai idő szerint 22 órakor a Fox tévécsatorna a Facebook Live szolgáltatáson keresztül mutatja be az Outcast első részét itthon is. A sorozat első epizódja összesen 61 országban lesz látható.

Az első epizódot teljes hosszában, szinkronosan láthatják a FOX Magyarország Facebook-oldalának követői ezen a linken. Csak az első epizód lesz elérhető ott, hazánkban június 6-tól hétfőnként 22 órakor lesz látható a teljes sorozat.

Forrás: FOX

Az Outcast alkotója, Robert Kirkman, aki a The Walking Dead című kultikus sikersorozatot is jegyzi, „nagyszabású horrortörténetként" jellemezte új művét, amelynek exkluzív európai és afrikai bemutatója hátborzongató élményt ígér a rajongóknak.

Forrás: FOX

A Skybound/Image gondozásában Robert Kirkman és Paul Azaceta azonos című képregényén alapuló Outcast az ördögűzés világába kalauzolja a nézőket. A történet Kyle Barnes (Patrick Fugit) életét mutatja be, aki

gyermekkora óta küzd démoni megszállottságával.

Most egy vidéki prédikátor, Anderson tiszteletes (Philip Glenister) segítségével próbál megszabadulni az őt kísértő természetfeletti erőktől, hogy végre átlagos életet élhessen. Ám rá kell jönnie, ez az út sokkal messzebbre vezet, mint gondolta, és az igazság nemcsak a saját történetét, hanem a világ sorsát is megváltoztatja.

Outcast Forrás: FOX

További szereplők: Gabriel Bateman, Wrenn Schmidt, Reg E. Cathey, Kate Lyn Sheil, David Denman, Brent Spiner, Grace Zabriskie, Melinda McGraw, Lee Tergesen.