Ördögűzés mesterfokon - jobb és rosszabb tévés poszterek

Greenleaf
Vágólapra másolva!
Halott a sárga esőben, elszánt motoros, tengeri cirkálóról vízbe ugráló legénység, démoni megszállottság - van itt minden. Májusi tévésorozatos plakátokat gyűjtöttünk össze.
Vágólapra másolva!

Motorosoknak, utazóknak és persze a Walking Dead kedvelőinek lehet kedves az alábbi plakát, a Ride with Norman Reedus vizuális promóciója. Mintha csak a jó öreg Daryl berregtetné a gépet pár bamba élőhalott mellett!

Forrás: AMC

És ha már a Walking Dead szóba jött, említsük meg az Outcast sorozatot, amelyet az a Robert Kirkman készített, aki az Origónak is nyilatkozott Los Angelesben. Online látható ingyen az első rész, a többi is jön hamarosan. Itt írtunk róla.

Forrás: Cinemax

A Greenleaf egy családi drámai sorozat lesz Craig Wrighttól, aki korábban több epizódot írt a Lostba és a Sírhant művekbe. Ha csak fele olyan jól sikerül, mint ezek, akkor nem lesz nagy baj.

Greenleaf

Az Animal Kingdom júniusban startol, Jonathan Lisco dolgozik rajta, egy 2010-es ausztrál film adja az alapját. A több filmben látott Ellen Barkin szerepel benne, Scott Speedman és a magyar származású Shawn Hatosy mellett.

Forrás: TNT

A Casual egy komédiasorozat 2015-ben rajtolt, a Hulun látható. A főszereplő Valerie (Michaela Watkins), egy frissen elvált anya, aki testvérével Alexszel (Tommy Dewey) és lányával, Laurával (Tara Lynne Barr) lakik együtt. A stábban ott van még Frances Conroy, az említett Sírhant művekben ő volt az anya.

Forrás: Hulu

Az alábbi plakát is mutatja, hogy a Wrecked egy komédia, Jordan Shipley és Justin Shipley munkája, első menetre tíz epizód készül. A történet szerint lezuhan egy gép egy lakatlan szigeten, utána pedig elszabadul a pokol.

Wrecked Forrás: TBS

Alább egy mérsékelten izgalmas plakát az Unreal sorozathoz. Shiri Appleby, Constance Zimmer a főbb szereplők, Marti Noxon és Sarah Gertrude Shapiro a kreátorok.

Unreal Forrás: Lifetime

Lassan a végjátékba fordul a Hell on Wheels, ehhez is kijött egy poszter. A szériának két Emmy-jelölése volt (legjobb főcímzene, legjobb mellékszereplő), de végül csak az Western Heritage Awardon nyert.

Hell on Wheels Forrás: AMC

A követező a sorban nem fikciós sorozat, hanem reality, a Below Deck Mediterranean a Bravón fut pár hete, valójában egy spin-off, tengerjáró hajón játszódik. A plakát ennek megfelelően fiatalos és nyárias.

Forrás: Bravo

Az előző után jelentős a kontraszt, ugyanis a Bloodline poszterén eső, halott, és egy megroggyant férfi látható. A Netflix thriller-drámájának a második évadja jön, a kreátorok Todd A. Kessler, Glenn Kessler, Daniel Zelman, gyártó a Sony Pictures Television.

Forrás: Netflix