Drogokkal tömhették egy valóságshow versenyzőit

The Biggest Loser 2000s 2005-2006 Color Eye Contact Gallery Indoor NBCU Photo Bank NUP_109591 One Person Portrait Reality Show Season 2 Select Single Smiling Solo Studio Weight Loss THE BIGGEST LOSER -- Season 2 -- Pictured: Suzanne Mendonca  (Photo by Mi
THE BIGGEST LOSER -- Season 2 -- Pictured: Suzanne Mendonca (Photo by Mitchell Haaseth/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Perelni akar a Biggest Loser, A nagy fogyás egyik játékosa, azt mondja, kegyetlenül bántak velük a producerek.
Vágólapra másolva!

Az amerikai A nagy fogyás, vagyis a Biggest Loser pár versenyzője a New York Postnak teregette ki a szennyest a műsorról, egyikük, Suzanne Mendonca most perrel is fenyegetőzik.

Ez volt az a valóságshow, ahol az erősen túlsúlyos jelentkezőknek adott idő alatt minél több kilót (fontot) le kellett adniuk, Mendonca szerint pedig a producerek mindent meg is tettek azért, hogy ez sikerüljön: megvonták tőlük a vizet, a végkimerülésig hajszolták őket, sőt olyan drogokkal is tömték őket, amelyek elősegítették a fogyást.

Suzanne Mendonca a Biggest Loser promóképén Forrás: NBC

A második évadban versenyző nő szerint a stáb orvosa sem tett semmit, az ő szezonja alatt öt embert kellett kórházba szállítani. Mint mondja, a produkció hosszú távon is tönkretette az életüket, más emberként jöttek ki a műsorból, az ő versenytársai felének a házassága is ráment a tévés kalandra.

A Biggest Loser-ből az Egyesült Államokban már tizenhét szezon ment le. A műsort adó NBC tagadja a vádakat, a közleménye szerint a versenyzők egészsége és biztonsága mindig is a legfőbb szempont volt a valóságshow készítése során.