Lagzi Lajcsi sejti, ki miatt került börtönbe

Galambos Lajos, Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
Galambos Lajos a Morning Show-ban mesélt arról, hogy áll az ügye, és elárulta azt is, hogy ki fenyegette meg börtönbe kerülése előtt.
Vágólapra másolva!

Először beszélt arról, hogy ki és hogyan fenyegette meg, és hogy biztosan tudja, mi állhat letartóztatása hátterében. "A médiában lévő producerek, televíziótulajdonosok jóindulatba burkolt fenyegetőzésekkel bombáztak" - kezdte kicsit ködösítve, de hamar megnevezte, kire gondol pontosan.

Galambos Lajos megnevezte fenyegetőjét Forrás: TV2

"Az egyik tévétársaság tulajdonosa kért tőlem találkozót azon a csütörtökön, amelyet követő kedden letartóztattak. Annyit mondott, hogy jobb lenne, ha a mi együttműködésünkre koncentrálnék, ellenkező esetben meglátom, hogy milyen nagy bajom lesz.

Mondtam neki, te hülye vagy. Ezt követően kedden elvittek, ezért gondolok arra, hogy ő ennek az információnak a birtokában volt" – mesélte. Galambos elmondta, hogy a Dáridó jogain ment a vita: szerinte a Sláger TV román tulajdonosa le akarta védeni a nevet, de ő nem ment bele.

Nem tudja, ki rendelhette el, hogy lehallgassák a telefonjait, arról pedig nem beszélhet, hogy milyen indokkal tehették mindezt – a lehallgatási jegyzőkönyv államtitok. A zenész azt mondta, nem tudták bizonyítani az áramlopást, a vádnak nincs alapja, úgyhogy nyugodt, és nem tart attól, hogy vissza kell mennie a börtönbe.

Reagált a Sláger TV

A csatorna közleményét egyben közöljük:

"A Sláger TV 2009-ben (akkor még Nóta TV elnevezéssel) Galambos Lajossal tárgyalásokat folytatott egy esetleges televíziós műsorblokk indításáról és az ehhez szükséges védjegyek bejelentéséről, de végül a felek együttműködése meghiúsult, amit a Sláger TV tudomásul vett. A Sláger TV 2015. április és 2015. május közötti időszakra vonatkozóan megállapodást kötött Galambos Lajossal közös műsor gyártására, és 'Egy Est Galambos Lajcsival' címen négy epizódot készített és sugárzott a megállapodás alapján. A műsorra vonatkozó megállapodás a határozott időtartam lejártával megszűnt."

"Ezt követően Galambos Lajos és a Sláger TV között nem volt és jelenleg sincs üzleti és jogi kapcsolat. A közös műsorokkal kapcsolatban a felek együttműködve jártak el,

A csatorna tulajdonosa és Galambos Lajos kapcsolata a kölcsönös tiszteleten és megbecsülésen alapul, korrekt viszonyt ápoltak. Ennek fényében megdöbbenéssel állunk azon alaptalan állítások előtt, amelyek Magyarország egyik leghallgatottabb reggeli rádióműsorában hangzottak el."

A teljes adás itt található.