Csoda történik a Homelandben

Homeland
Vágólapra másolva!
Csak óvatosan olvasson tovább, ha nem szeretne spoilerbe futni.
Vágólapra másolva!

Bár a legutóbbi évad végén nagyon úgy nézett ki, hogy Quinn meghal, és nélküle megy tovább a sorozat, a TV Line szerint visszatér, és alapszereplő lesz a hatodik szezonban. Alex Gansa showrunner azzal is viccelődött, hogy reméli, hogy élvezi majd, hogy egy csövön át táplálják végig, majd arról beszélt, hogy sokakat meg fog lepni a karakter, és nem az történik majd, amit többen hisznek. A halálközeli élmény hatására egy másik személyiség fog felbukkanni, Quinn külsejével.

Quinn sokat szenvedett Forrás: Showtime

Rupert Friend sorsa korábban is szóba került, ugyanis a Homeland, miután kinyírta férfi főszereplőjét, a Damian Lewis alakította Nicholas Brodyt, gondosan felépítette Quinn karakterét, hogy ne csak egy idős úr (Saul) legyen a főhősnő mellett, hanem egy harmincas, akciókban is bevethető, sportos férfi is. Aztán Quinnt terroristák elgázosították, élet-halál között lebegett napokig. Mesterségesen visszahozták a kómából, mire agyvérzést kapott,

a doki pedig bejelentette, hogy semmi esélye a továbbiakban.

A sorozat rajongói persze bíztak felépülésében, még akkor is, ha úgy tűnt a végén, hogy Carrie megszabadítja földi szenvedéseitől a kórházban.

"„Én is csak annyit láttam, amennyit ti. Nincs végleges válasz" - mondta pár hónapja a tévétársaság vezérigazgatója az újságíróknak. Hozzátette, hogy a Homeland írói nem szívbajosak, már likvidáltak alapszereplőt, ezzel is jelezve, hogy a valós életet mutatják be. „Nem lesz természetfölötti megoldás" - sejtelmeskedett akkor.