Demcsák Zsuzsa: Karaktergyilkosság történik velem

Demcsák
Vágólapra másolva!
Demcsák Zsuzsa kiakadt a róla szóló hazugságokat látva, karaktergyilkosságnak nevezi, amit művelnek vele.
Vágólapra másolva!

"Karaktergyilkosság. Ez történik most velem szemben" – kezdi bejegyzését közösségi oldalán. Mint írja, volt férje és az egyik hazai bulvárlap újabb alantas támadását kellett ma elviselne.

"Nincs más eszköz egy közszereplő kezében, mint tűrni a mindennapos meghurcoltatásokat, a csúsztatásokkal, az alantas ösztönökre hatással és hazugságokkal teli cikkek megjelenését? A pereskedés hosszú évekig eltart, a vége csekély kártérítési összeg, amely soha nem hozza vissza a lejáratott ember becsületét, a lapkiadó pedig ezzel kalkulálva jelenteti meg a hazug cikkeket.

Nem a sportolóktól vettem el, senki sem rövidült meg tőle, és nem furikázom vele jogosítvány nélkül. A sportolók ingyenes használatra kapták, a legtöbben pedig szintén megvásárolják ugyanolyan feltételekkel. Én is fizettem érte. Mi van ebben sztori? Ha csak az nem, hogy az újságíró felhívott a cikk megjelenése előtti napon, elmesélte, hogy a volt férjemről meg akartak jelentetni egy cikket, ami ellen ő tiltakozott. Egy hófehér Mercedesből fenyegetően kiszólt neki, reméli, nem felejtette el, hogy nem jelenhet meg a cikk. S cserébe felajánlotta neki, megint van egy jó kis szaftos sztorija a volt feleségéről, mint oly sokszor" – írja Demcsák Zsuzsa.

Forrás: Nanasi Pal

A műsorvezető úgy látja, az újság szerkesztői megint a hazugságokkal, csúsztatásokkal jól telerakható, szaftosnak kreálható hírt választották.

"Volt férjem az a bizonyos »ismerős, neve elhallgatását kérő szomszéd, ismeretlen betelefonáló« stb., akire hivatkozva hitelesítik az újságok a mocskos mondandójukat rólam. Hiába bizonygattam az újságírónak három órán keresztül az igazat, mutatva a dokumentumot az autóvásárlásról. Hiába.

Tőlük soha nem szabadulhat egyetlen asszony se, ha vette a bátorságot, és kiszakította magát a bántalmazó-bántalmazotti viszonyból. S bosszújához partnerekre talált a bulvársajtónál. Csak az a fehér Mercedes zavar. Hiszen a férjemnek négy év óta állítólag nincs munkahelye, nem fizeti a 20 ezer forintos gyerektartást sem. Elítélték végre az ellenem elkövetett erőszakos cselekedetei miatt. S mégis az ő szavának hisznek?" – zárja a bejegyzést.