A Farm győztese tudja, mit kezd a húszmilliós nyereménnyel

farm
Vágólapra másolva!
A Farm győztese húszmillió forinttal lett gazdagabb, Gábor már tudja is, mire költi a nyereményét. A hétköznapokból nem a tárgyak, hanem a családja és a barátnője hiányzott neki leginkább, Sanyával mindenképp szeretne kapcsolatban maradni, és arra a kérdésre is tudja a választ, hogy miért őt találták legszimpatikusabbnak a nézők.
Vágólapra másolva!

Vasárnap ért véget az RTL Klub realityje, a Farm-ot Gábor nyerte, így húszmillió forinttal lett gazdagabb. A pénznyereményen túl annak örül leginkább, hogy érdekes dolgokat próbálhatott ki, és akkor volt a legboldogabb, amikor meglátogatta a barátnője.

Boldog volt, mikor találkozhattak Forrás: RTL Klub

"Nem a zuhanyzó meg a többi tárgy hiányzott, hanem a családom és a barátnőm. Mikor bejött hozzám a szerelmem, a szerelem minden jele mutatkozott rajtam, én ilyet még soha korábban nem éreztem. Olyan érzelmeket éltem meg, mikor jött és ment, amiket csak ott élhettem át. Utólag is azt mondom, hogy nagyon jó volt a játékban, sokat tanultam, és olyan dolgokat próbálhattam ki, amiket egyébként nem lett volna lehetőségem. Tehenet fejtem, birkát nyírtam, éjjel felkeltem kismalacokat etetni cumisüvegből, és mikor cserépedényt készítettünk, nagyon boldog voltam, hogy megdicsértek" - mesélte az Origónak.

Hiányozni fog neki a táj, a jó levegő Forrás: RTL

Kerülte a konfliktusokat

Konfliktusa nem igazán volt a többiekkel, tudatosan próbált kimaradni a veszekedésekből.

Nincs olyan lakótárs, akivel ne futna össze szívesen a jövőben, Sanyával pedig tartaná a kapcsolatot.

"Megtanultam, hogy türelmesnek kell lenni az emberekkel, el kell fogadni, hogy mások vagyunk. Nem vitatkoztam soha, nem is haragszom senkire. A szép táj, a friss levegő és a környezet fog hiányozni a leginkább, ilyen körülmények közt élni nem volt még lehetőségem. Aureliót biztosan meg fogom keresni, szerencsés vagyok, hogy ő jött be hozzám, nagyon jó mentor volt."

Megtanulta, hogy kell türelmesnek lenni másokkal Forrás: RTL

Hidegburkolóként dolgozik egy kis vállalkozásban, nem tervezi, hogy visszamegy. "Azért is jelentkeztem a játékba, hogy ne kelljen tovább ezt csinálnom. Unalmasak és szürkék voltak a napjaim, a munka mellett nem volt időm semmire. Nem fogom felélni a nyereményt, de egy részéből biztosan elutazom nyaralni, és megcsináltatom végre a nagypapám sírját, mert erre eddig nem volt pénz, a többit pedig befektetem.

Úgy gondolja, azért szavazták meg a nézők, mert mindig sikerült megnevettetni őket. "Mosolyt csaltam az arcukra, amikor néztek. Soha nem játszottam meg magam, szerintem szimpatikus volt nekik, hogy természetesen viselkedtem" - mondta.