Cintia a Farmról: Két embert messze elkerülök

Farm Cintia
Vágólapra másolva!
Cintia a harmadik helyen végzett a Farm-on, egyedüli nőként került be az RTL Klub realityjének döntőjébe. Csalódott, amiért nem ő vihette haza a húszmillió forintot, már megvolt a terve, hogy mire költené. Két emberrel biztosan nem akar találkozni a lakótársak közül, és több olyan dolgot is tett, amit utólag megbánt. 
Vágólapra másolva!

A Farm döntőjében hárman ültek az asztal körül, Cintia a harmadik helyen végzett, nagyon közel volt a húszmilliós nyereményhez, amit végül Gábor vihetett haza. "Nagy az akaraterőm, és megtanultam bent, hogy bármit el tudok érni, amit akarok.

Csalódtam, hogy nem én nyertem meg a pénzt, mert az volt az elsődleges motivációm. Helyre tudta volna rakni az életemet, vettem volna belőle egy lakást, és továbbtanultam volna. Összességében büszke vagyok magamra és arra, hogy a csajok közül én maradtam az utolsó napig" – mesélte az Origónak.

Büszke az elért eredményre Forrás: RTL

Két embert nem akar látni a jövőben

"Ha megyek az utcán, sokan leszólítanak, közös képet kérnek, érzem, hogy nagyon szeretnek engem. Jó lenne, ha tudnék valamit kezdeni ezzel az ismertséggel, örülnék egy állásajánlatnak, szívesen mozognék a média világában.

A többiekkel szívesen találkozom, rajtuk kívül mindenki szimpatikus. Brigivel sem romlott meg a viszony az utolsó nap eseményei miatt, hála az égnek megbeszéltük nagyjából a dolgokat, nem haragszik" – mondta.

Nagy az akaratereje, ez a párbajokon is segítette Forrás: RTL Klub

Több dolgot is megbánt, még egyszer nem húzná fel magát ennyire a többieken, és nem engedné be Gergőt sem az ágyába.

Szeretem kinyilvánítani az őszinte véleményem, ez nem biztos, hogy jó. Gergővel a végén nem kellett volna így összejönni, ha még egyszer ott lennék, nem így csinálnám." Hasonló valóságshow-ban szívesen részt venne, de reméli, így is megtalálják a lehetőségek, és nem kell újabb három hónapot lenyomnia, hogy felfedezzék.