Már nagy az izgalom A Nagy Duett döntője miatt

Hevesi Tamás Kulcsár Edina Nagy Duett
Vágólapra másolva!
Négy páros került be a TV2 show-jának döntőjébe, vasárnap eldől, hogy ki nyeri A Nagy Duett-et.
Vágólapra másolva!

Vasárnap véget ér a TV2 show-ja, négy páros van versenyben: Kulcsár Edina és Hevesi Tamás, Péter Szabó Szilvia és Pachmann Péter, Keleti Andrea és Peter Sramek, valamint Dér Heni és Kucsera Gábor. Mindannyian három-három produkcióval készülnek, és ott lesznek a stúdióban a már kiesett énekesek is.

Hevesi Tamás és Kulcsár Edina a Mokkában meséltek arról, hogy nagyon izgulnak az utolsó színpadra lépés miatt, de az énekes szerint az a fontos, hogy eddig eljutottak: "Szerettük a műsort, sokszínűek voltak a produkciók, mi is annyi félék lehettük. Sok humor lesz a döntőben, igazi gálára lehet számítani, és örülünk, mert ennél tovább már nem lehet jutni" - mondta.

Hevesi Tamás és Kulcsár Edina Forrás: Nanasi Pal

Kulcsár Edina nagyban gyakorol, útközben is azt a három dalt hallgatja az autóban, amit majd előad párjával. Mint mondta, nincs egyszerű dolguk, mindegyik produkciók angol nyelvű, a szövegeket pedig korábban nem ismerte. "Bárki megnyerhetné azok közül, akik a mezőnyben indultak, ebben a műsorban nem az a kérdés, hogy ki mennyire tud énekelni, hanem inkább az, hogy ki mennyire szórakoztató."

Dér Heni is ott volt a stúdióban párjával, ők a nevettetésre koncentrálnak, többek közt a Csipkés kombiné című dalt adják majd elő.