Freddie újra a TV2 képernyőjén tűnik fel

Eurovíziós Dalfesztivál 2016. döntő
Freddie representing Hungary with the song 'Pioneer' performs during the final of the Eurovision Song Contest 2016 Grand Final in Stockholm, on May 14, 2016. / AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND
Vágólapra másolva!
A Kismenők fináléjára két hétig gyakoroltak a gyerekek, szombat este két-két produkcióval lépnek színpadra, egy szóló előadással, és példaképeikkel közösen.
Vágólapra másolva!

Sztárvendégek érkeznek az utolsó adásba a gyerekekhez, a versenyzők kedvenceikkel is színpadra állnak. Cserép Timi, az extrém hajlékony gumilány a Rising Star felfedezettjével, Freddie-vel áll színpadra, aki dalát, a Pioneer-t fogja énekelni, miközben a kislány mutatványokkal szórakoztatja a közönséget.

Freddie az eurovíziós dalát adja elő az élő műsorban Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

Az Üzenet lánycsapat a döntőn is egy komoly témát dolgoz fel: a családon belüli erőszakot. Kállay Saunders András Running című dalát énekli közben.

Szabó Bence Feke Pállal énekel duettet, a Fényév távolság című dalt adják elő a Padlásból. Szlavkovszki Zsolt a legendás Pécsi Sasok két tagjával lép színpadra: Szentgyörgyi Rómeó és Katus Attila világbajnok aerobik versenyzők működnek majd közre a látványos koreográfiájában. Dolák-Saly Róbert, a L'art pour l'art Társulat alapító tagja verses kötetéből ad elő részletet Qian Zita Jiafang-gal, míg a döntő egyik legkülönlegesebb koprodukciójának ígérkezik Balogh Somáé, aki a zongoravirtuóz Havasi Balázzsal lép fel. A hajdúböszörményi fiút a Hooligans dobosa, Kiss Endi is segítette a felkészülésben.

Szombat este eldől, ki nyeri a TV2 tehetséggondozójának első évadját.