Véget ért a TV2 egyik nagy show-ja, kétmilliót vitt haza a győztes

Kismenők
Vágólapra másolva!
Hat produkció jutott be a Kismenők döntőjébe, szombat este véget ért a TV2 új tehetséggondozója.
Vágólapra másolva!

Az Üzenet lánycsapat vidám, nyári produkcióval nyitotta a Kismenők döntőjét, és bár a zsűri kérte őket kicsit lazább, derűsebb produkcióra, mégsem értékelték annyira az előadást. Ezt követően Cserép Timi nyűgözte le hajlékonyságával a zsűrit és a nézőket, az előadás alatt - főként lábbal - rendet rakott a színpadon, majd felmászott a csillárra. Qian Zitának Malaczkó Réka segített be első produkciójában, a Kishercegből adtak elő egy ismert részletet, a zsűri elolvadt a gyerekektől, 100 pontot kaptak, a stúdióban ülők kicsit szűkmarkúbbak voltak.

Forrás: TV2

Balogh Soma is kapott segítséget, egyik kedvenc dalát adta elő az Iron Maidentől két csellistával és egy korábbi versenyzővel, Luppinger Attilával. Mindegyik zsűritag maximális ponttal jutalmazta őket.

Szabó Bencének Radics Gigi segített, az énekesnő egyik dalát adta elő a fináléban,

és bár a közös gyakorlás alatt, mint mondta, meg volt szeppenve, élőben bátran énekelt. Ezúttal a teljes stúdiót berepülte Szlavkovszki Zsolt, bravúros mozdulatait szinte levegővétel nélkül nézték végig a zsűritagok.

Vendégek is voltak

A második körben sztárvendégek segítettek be, Cserép Timi, az extrém hajlékony gumilány a Rising Star felfedezettjével, Freddie-vel állt színpadra, az Üzenet lánycsapat Kállay Saunders András Running című dala közben mutatta be produkcióját.

Forrás: TV2

Szabó Bence Feke Pállal énekelt duettet, a Fényév távolság című dalt adták elő a Padlásból. Szlavkovszki Zsolt a legendás Pécsi Sasok két tagjával lépett színpadra: Szentgyörgyi Rómeó és Katus Attila világbajnok aerobikversenyzők segíttek neki. Dolák-Saly Róbert, a L'art pour l'art Társulat alapító tagja Qian Zita Jiafanggal szerepelt, Balogh Soma pedig a zongoravirtuóz Havasi Balázzsal lépett fel.

Forrás: TV2

A két produkciót külön-külön értékelte a zsűri és a közönség, végül a nézők pontszámával összesítve állt össze a végső sorrend.

A Kismenők első szériáját Szabó Bence nyerte,

az énekes Ördög Nóri csapatában küzdött a TV2 tehetséggondozójában. A győztes kétmillió forintot nyert, illetetve a családjával egy egyhetes tengerparti utazást, de a többiek se mentek haza üres kézzel.