A Nagy Duett győztesei nem haknizzák körbe az országot

nagy duett
Vágólapra másolva!
A Nagy Duett-et Péter Szabó Szilvia és Pachmann Péter nyerte, a párost szavazták meg a nézők a széria legjobbjának. A döntőben három dalt adtak elő, a zsűri nem győzte dicsérni őket - az elmúlt kilenc hétről és a közös munkáról meséltek.
Vágólapra másolva!

"Azt mondták, hogy alszom rá egyet és felfogom, de még nem sikerült. Csodálatos érzés, sok meló volt benne" - mondta Pachmann Péter a győzelemről. A stúdióban ülő párosok többsége is rájuk voksolt, a kiesett énekesek nagy része is úgy érezte, hogy nekik kell megnyerniük a TV2 show-ját.

A stúdióban ülő párosok is nekik drukkoltak Forrás: EVA/Eva

A nagy áttörést a második adásban érezték, mikor a Grease musical egy jelenetét adták elő. "Előtte ott álltunk a kieső helyen, borzasztó érzés volt rögtön az első produkció után az utolsó kettőben lenni. Szerencsére nem mi estünk ki, de megéreztük, hogy a műsorunk nagyon steril volt, és erre nincs szükség. Onnantól megpróbáltuk valami mást belevinni, ami nekem furcsa volt, de

hogy meddig mehetek el. Híradósként és műsorvezetőként mégsem tolhatom le a gatyámat és nem vehetem le a pólómat. Van, akinek ez jól áll, nekem kevésbé" - mesélte a Mokkában.

A második adásban érezték az áttörést Forrás: EVA/Eva

Korábban azt nyilatkozta, hogy 19 évnek kellett eltelni ahhoz, hogy az emberek meg merjék szólítani az utcán. "Reggel 7 és 8 között szörnyűségekről, gázár-emelésről beszélünk a tévében, és ott vagyunk az emberek nappalijában, az életük része vagyunk, és nem mondunk jó híreket. Most meg tudtam mutatni valami mást abból, ami vagyok."

Egy másik oldalát is meg tudta mutatni Forrás: EVA/Eva

Hamar megvolt az összhang

Péter Szabó Szilvia úgy érzi, az egyik legjobb barátját kapta meg a műsorban, hamar kialakult köztük az összhang. "Az volt a titok, hogy

Nagyon szépen sikerült terelgetni jobbra-balra, van pedagógia érzékem, anyukám és a testvérem is pedagógus."

Jó barátok lettek a műsor alatt Forrás: EVA/Eva

Nem kizárt, hogy állnak még együtt színpadra, de csak a poén kedvéért nem vállalnak fellépéseket.

- mondták. Érzik a közönség szeretetét, Pachmann Péterrel közös fotót szeretett volna készíteni egy benzinkutas, a gyógyszertárban pedig a hangszálaira javasoltak gyógyszert, hogy gördülékenyen menjen a szereplés. Mint mondta, a fia is büszke rá, de szívesen látott volna még több rockot a párostól.