Aigner Szilárd lánya mesélt édesapja váratlan haláláról

Aigner Szilárd SZEMÉLY Közéleti személyiség foglalkozása FOTÓ KÉPKIVÁGÁS arckép, portré
Budapest, 2010. május 12. Aigner Szilárd, a celebkemping sztárja részt vesz az EFOTT (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója) sajtótájékoztatóján. A kulturális és könnyűzenei fesztiválra érkező hírességek közösen állítanak majd sátrat, és együtt buliznak a fiatalokkal. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Aigner Szilárd tavasszal agyérműtéten esett át, de lánya szerint korábbi betegségének nincs köze váratlan halálához. A népszerű meteorológus vasárnap családjával ünnepelte a születésnapját, hétfő reggel esett össze otthonában.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, egy nappal a hetvenedik születésnapja után váratlanul elhunyt Aigner Szilárd, akit az MTV-n, az RTL Klubon és az ATV-n is láthattak a nézők éveken át. A meteorológus tavasszal agyérműtéten esett át, de lánya szerint nem igaz, hogy a halála összefügg korábbi betegségével.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Teljesen váratlanul történt, családi ünnepség volt előző nap. Este elbúcsúztunk, utána már nem találkoztunk" – mesélte Aigner Éva a Mokkában. "Tényleg volt a tél végén egy általános kivizsgáláson, ami az ő korában okos dolog, megelőzés gyanánt ment el. Akkor egy kisebb problémát megoldottak az orvosok, ebből teljesen felépült, szinte már el is felejtettük az egészet. Az akkor készült laboreredményeket és teszteket látva a

Mint mesélte, édesapja általában visszahúzódó volt, nem élt nagy társasági életet. Soha nem a médiaszereplés éltette, próbált értékeset alkotni, és bízott benne, hogy a szakmaiságát értékelik az emberek.

Felesége Pártai Lucia volt, munkásságát a Magyar Televízió Nívódíjával és az Aranyszarvas-díjjal ismerték el. Aigner Szilárdról itt olvashat többet.