Ezek a tévés párok a valóságban is egymásba szerettek

Kit Harington, Rose Leslie, Trónok harca
Vágólapra másolva!
A kémia néha olyan erősen működik a képernyőn, hogy a szerelmespárokat alakító színészek civilben is egymás karjaiban kötnek ki. Íme, hét egykori vagy aktuális páros, akik a közös munka során szerettek egymásba!
Vágólapra másolva!

Nina Dobrev és Ian Somerhalder

A 2009 óta futó Vámpírnaplókban „se vele, se nélküle" szerelmespárt alakító színészek 2010-ben jöttek össze. Szerelmük 2013-ig tartott – Somerhalder utána az Alkonyat-filmek Rosalie-ját alakító, mostanság Az Álmosvölgy legendájában látható Nikki Reedet vette feleségül (mindössze egy év után), Dobrev pedig 2015 áprilisától idén februárig Az amerikai tini titkos életéből ismert Austin Stowell-lel járt. De sebaj, Mystic Falls azért mindig megmarad nekik.

Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Jennifer Morrison és Jesse Spencer

A Doktor House diagnosztacsapatát erősítő két orvos szerelme a szemünk előtt alakult a szériában, szép lassanként – egészen odáig, hogy Chase és Cameron kimondta egymásnak a boldogító igent. Az őket alakító Jennifer Morrison és Jesse Spencer a valóságban viszont csak eljegyezték egymást, az oltárig már sajnos nem jutottak el (hiába kérte meg a színész kolléganője kezét a szerelem városában, Párizsban): viszonyuk 2004-től 2007-ig tartott.

Forrás: Fox

Mila Kunis és Ashton Kutcher

Mila Kunisé és Ashton Kutcheré talán a legromantikusabb történet mind közül: a bájos színésznő ugyanis élete első csókján az Azok a 70-es évek show kamerái előtt esett át, 15 éves korában – azzal a kollégájával, aki később a férje és gyermeke apja lett. Kunis egyébként titokban már akkor szerelmes volt Kutcherbe, így rendkívül ideges volt a nagy esemény alatt, ám a színész szerint ez egyáltalán nem látszott rajta. A két sztár a valóságban évekkel a 2006-ban zárult sorozat után, 2012-ben jött össze. 2014-ben eljegyezték egymást és megszületett kislányuk, 2015-ben pedig össze is házasodtak.

Forrás: Thearon W. Henderson / Getty Images North America / AFP

Anna Paquin és Stephen Moyer

Bill, a vámpír és a különleges képességekkel rendelkező Sookie szerelme a True Blood – Inni és élni hagyni-ban nem végződött túl jól, ám a valóságban az őket alakító színészek szerelmi élete igazán pompásan alakult. A saját magát biszexuálisnak valló Paquin 2009-ben beleszeretett kollégájába, akivel 2010-ben össze is házasodtak. Ezzel a 33 éves sztár lett a mostohaanyja Moyer két tizenéves gyermekének, 2012-ben pedig megszülettek a közös gyerekek, a Charlie és Poppy nevű kétpetéjű ikrek.

Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP

Alexis Bledel és Milo Ventimiglia

A Szívek szállodája-beli Rory és Jess közötti románcnak voltak kifejezetten drámai fordulatai is, ami a jelek szerint a való életben is szikrákat vetett az őket megformáló két színész, Alexis Bledel és Milo Ventimiglia között. És ahogy Rory életében nem Jess volt az igazi, úgy Bledel számára sem Ventimiglia bizonyult a nagy Ő-nek, hiszen kapcsolatuknak 2006-ban, négy év után vége szakadt. A sors iróniája, hogy a színésznő azóta egy másik sorozatában, a Mad Men – Reklámőrültek-ben megismert kollégájával, Vincent Kartheiserrel él boldog házasságban – tavaly ősszel kisfiuk is megszületett.

Forrás: Warner Bros.

Jennifer Garner és Michael Vartan

Az Alias párosa, Sydney és Vaughn gyakran kényszerült titkolózni, hiszen egy szupertitkos CIA-csoportnak dolgoztak. A valóságban azonban semmi titok nem volt benne, hogy az őket alakító két színész, Jennifer Garner és Michael Vartan összejöttek – nem sokkal azután, hogy a színésznő szakított első férjével, a szintén színész Scott Foley-val. Garner és Vartan csupán egy rövid ideig, mindössze fél évig járt együtt: kapcsolatuk 2004 márciusában szakadt meg. A színésznővel kapcsolatban azóta sokkal többet hallani egy másik szakításról, hiszen jelenleg is válófélben van gyermekei apjától, Ben Afflecktől, akivel tíz éven át alkottak álompárt.

Forrás: Archives du 7eme Art / Photo12

Rose Leslie és Kit Harington

A Trónok harca szerelmespárjának love storyja romantikafaktorban vetekszik Kutcherék történetével. Havas Jon a népszerű fantasyszéria második évadában jön össze a vadak törzsébe tartozó vörös szépséggel, Ygritte-tel, akivel igen zord időjárási körülmények közepette találnak egymásra. A felek azonban ennek ellenére lángra lobbantak, a lángok pedig a valóságra is átterjedtek, amire a Jont alakító Kit Harington nemrég szép szavakkal emlékezett vissza.

Forrás: Richard Goldschmidt / Citizenside

A Vogue Italia kérdésére, miszerint melyik a legszebb emléke a Trónok harcából, a 29 éves színész a következőt válaszolta: „

Ha már eleve vonzódsz valakihez, majd el kell játszanod, hogy szerelmesek vagytok egymásba, akkor elég könnyű tényleg beleszeretni.” A végső tanulságot vélhetően a felsorolt párok mindegyike elmondhatja magáról.