Harsányi Levente: Látva az ellenfeleket már nem vagyok nyugodt

Harsányi Levente és kisfia
Vágólapra másolva!
A Petőfi rádió műsorvezetője nem volt még Eb-n, de kerti, közös meccsnézésben bármikor benne van. Németországnak szurkol 1982 óta, de a magyar győzelem persze fontosabb neki.
Vágólapra másolva!

Mit gondol, meddig jut a magyar csapat, mire számíthatunk a meccseinken?

A kezdetektől nagyon hiszek bennük, viszont látva az ellenfeleket már nem vagyok olyan nyugodt. A nagyobb csapatok is alig tudnak gólt rúgni a kisebbeknek, úgyhogy nagyon nehéz megítélni, hogy mire számíthatunk, mindenki nagyon erős. Persze lehet, hogy azért érzem így, mert nem láttuk még játszani a mieinket. Az osztrákokon nagy a nyomás, hogy megnyerjék a keddi meccset, bízom bene, hogy ez a mi malmunkra hajthatja a vizet.

Harsányi Levente és kisfia Forrás: redlemon

Kinek drukkol a magyarok mellett?

Németországnak szurkolok 1982 óta, és nagyon jól játszottak vasárnap. A hétfői belga meccsre is kíváncsi voltam.

Melyik csapat nyeri az Eb-t?

Egy német–belga döntő hozná a papírformát, már ha csak a világranglistát nézzük, persze mindig vannak meglepetéscsapatok.

Járt már Európa-bajnokságon?

Sajnos még nem jutottam ki világversenyre, viszont a barátokkal frenetikus közös meccsnézéseket tervezünk idénre is, még ha csak a kertben tesszük is ezt.

Korábban Szabó Zsófit, Istenes Bencét és Puskás Petit kérdeztük az esélyekről, a cikket itt leli. A cikk megjelenését a Magyar Telekom támogatta.