Tüskés modorú lány hívja ki maga ellen a sorsot

Egynyári kaland
Vágólapra másolva!
Lesz második évadja az Egynyári kaland-nak, a stáb már forgat a Balatonnál. Sok ismerős arc tűnik fel a folytatásban, de érkezik egy testvérpár, akik eddig nem voltak képben.
Vágólapra másolva!

A fiatalok nyári kalandjairól szóló széria új részekkel folytatódik, a közmédia sorozatán már dolgozik a stáb a Balatonon. Az Egynyári kaland folytatásában is Rubóczki Márkó, Héricz Patrik, Schmidt Sára és Dobos Evelin kapott főszerepet, Döbrösi Laura viszont nem lesz ott a folytatásban. A színésznő az HBO sorozatát, az Aranyélet-et forgatja, így nemet kellett mondania. "Örömmel mentem volna, de kivitelezhetetlen a kettőt együtt csinálni, így nem tudtam vállalni. Nagyon szerettem együtt dolgozni a csapattal, két szék közt a pad alá estem volna, ha két ekkora lélegzetvételű munkát elvállalok, nem akartam így járni" - mesélte az Origónak.

Kihívja maga ellen a sorsot

Két új arc biztosan érkezik a sorozatba, Walters Lili és Király Dániel kapott szerepet a folytatásban. A színésznőre Luca szerepét bízta az MTVA, a történet szerint egy egy tüskés modorú balatonfüredi lány, aki utálja a nyarat.

A fiatal lány nem szereti az embereket és megveti a vízparti kikapcsolódás minden formáját,

ennek ellenére mégis úgy dönt, hogy kihívja maga ellen a sorsot, és idegenforgalommal kezd foglalkozni.

Forrás: Egynyári kaland

Testvérét Levinek hívják, róla azt lehet tudni, hogy már évek óta Budapesten él és tanul. Imádja a természetet, szeret és tud főzni, gyerekkorától kezdve sportol, szabadidejében bútorokat készít és rendszeresen besegít egy állatmenhelyen. Egy sorsfordító döntés elől hazamenekül a szülői házba, amit nem mindenki fogad kitörő örömmel.

A második évad valószínűleg 2017 őszén kerül képernyőre.