Nem látjuk többet a gatyájában turkáló kedvencet, Al Bundyt

Married With Children, Egy rém rendes család, Katey Sagal, Ed O'Neill, Christina Applegate, David Faustino
Vágólapra másolva!
Az Al Bundyt játszó Ed O’Neill még a lehetséges spin-off komplett sztoriját is elmesélte egy újságírónak – mégsem fogjuk soha viszontlátni a gatyájában turkáló kedvencünket. De vajon mi lehet az oka?
Vágólapra másolva!

Az utóbbi pár évben rendszeresen felmerül, hogy folytatást kapna a tizenegy évad után 1997-ben zárult Egy rém rendes család. A rajongókon kívül ennek a Bud Bundyt játszó David Faustino örülne a leginkább, hiszen a törzsgárdából egyedül neki nem sikerült megmaradnia foglalkoztatott mozi- vagy tévésztárnak. A ma már 42 éves színésznek konkrét ötlete is van egy Bud karakterére épülő testvérsorozatra, amiről kollégája, Ed O'Neill mesélt részleteket a zap2it.com-nak.

– nyilatkozta Al Bundy megformálója, aki a továbbra is Chicago külvárosában, de már napjainkban játszódó sztorit is örömmel részletezte. A spin-off középpontjában ezúttal Bud állna, akit ugyanúgy sújt a Bundy-átok, mint egykor szerencsétlen apját.

Forrás: Kobal / The Picture Desk

„Bud ma már felnőtt, de még mindig a régi családi házban él néhány haverjával, akik egytől egyig ugyanolyan lúzerek, mint ő, és még állásuk sincs. A volt felesége pedig eközben befészkelte magát az egyik hálószobába, méghozzá Bud legjobb barátjával" – mesélte O'Neill a nagyon is Egy rém rendes család-szerűnek hangzó alaphelyzetet.

A Bundy szülőknek azonban a folytatás szerint felvitte az isten a dolgát, hiszen ma már nyugdíjasként élnek elég vígan Las Vegasban, miután nyertek a lottón. „Ez volt az alapötlet, és Katey Sagallal (a Peggyt játszó színésznővel – a szerk.) együtt szívesen vállaltunk volna egy-két epizódot" – tette hozzá a hetvenéves színész, aki azt is elmondta, hogy egy beugrás erejéig Kelly, azaz Christina Applegate is részt venne a dologban.

Faustino és Applegate a színésznő tavalyi filmje, a Vakáció premierjén Forrás: Jason Kempin / Getty Images North America / AFP

Az ötletgazda Faustinón kívül ugyanis – aki ma már jórészt csak szinkronmunkákat kap, és inkább rádiózással próbálkozik – a többi színész mind el van havazva mostanság, így csupán mellékszereplőként tudnának beszállni. Ed O'Neill a népszerű sitcomban, a Modern család-ban játszik, nemrégiben pedig a Szenilla nyomában című animációs filmben szinkronizált. Katey Sagalnak is volt két jól menő sorozata (Kemény motorosok, Futurama), de a legsikeresebbnek Christina Applegate számít, akiből foglalkoztatott mozisztár lett.

A színészek lelkesedése ellenére azonban O'Neill szerint nem lesz semmi a dologból.

Ron Leavitt volt a sorozat egyik ötletgazdája, de sajnos ő meghalt, és most a fia, Matt a kulcsember, ő azonban teljesíthetetlen feltételeket támaszt. Ezért lehet, hogy már évek óta beszélnek a visszatérésről, mégsem valósult meg, és szerintem nem is fog" – mondta lemondóan a színész, aki azt is elárulta, hogy a másik ötletgazda, Michael G. Moye még tehetne valamit az ügy érdekében, de a jelek szerint nem elég elszánt.