18 évesen meghalt a Hungary's Got Talent versenyzője

Kovi MC Kovács Attila Alex
Vágólapra másolva!
Hirtelen betegség vitte el a Hungary's Got Talent-ben Kovi MC-ként bemutatkozó Kovács Attila Alexet. A fiú 18 éves volt, éppen az érettségijére készült.
Vágólapra másolva!

A 18 éves Kovács Attila Alex a szegedi piarista gimnázium végzőseként az érettségi közepén volt, amikor meghalt egy hirtelen betegségben. A Bors szerint a titokzatos kór két nap alatt elvitte.

A fiút Kovi MC-ként ismerhették meg a tévézők, a Hungary's Got Talent-ben hamiskásan, de annál magabiztosabban és élvezettel adta elő Kis Grófo slágerét, a No roxa áj-t:

Attilát a zsűri nem engedte tovább – elsőként Horgas Eszternek lett elege a produkcióból –, Kovács Patrícia azonban eltette a névjegyét. A srác komolyan készült a mulatós zenei karrierre, az RTL Klub frissen kiadott közleménye szerint az iskola után gyakornokként foglalkoztatták volna a csatornánál.

"Egy anya számára, aki elveszítette gyermekét, az első nap fájdalma nem fonnyad el az idővel. Hiába kopik, hiába fakul meg a gyászruha, a szív feketesége nem oszlik el soha" – búcsúzott tőle az édesanyja.