Újra leadja a TV2 a magyar válogatott filmjét

Vágólapra másolva!
Felül a futballvonatra a TV2, megismétli a Magyar csapat - Még 50 perc című filmet, hátha az osztrákverés hatására sokan megnézik.
Vágólapra másolva!

A magyar válogatott az Eb-n először június 14-én lépett pályára, 2-0-ás győzelmet aratott az osztrákok felett. Az izlandi-magyar meccs előtt, június 18-án 13.20-kor újra megnézhetik a nézők a Magyar csapat - Még 50 perc című dokumentumfilmet, amely régen látott őszinteséggel, kendőzetlenül meséli el a hazai labdarúgó válogatott elmúlt négy évének eseményeit.

Muhi András Pires egyszemélyes kommandóként, négy éven át követte a magyar futballválogatottat. Bent ült a sorsdöntő meccsek félidejében az öltözőben, megörökítette a csalódottan káromkodó Dzsudzsák Balázst, a tűzben égő Dárdai Pált, a Kis Grófóra bulizó, örömittas játékosokat.

A Magyar csapat - Még 50 percben az összes futballistaközhelyet elkerülte, helyette egy tabudöntögető és vérpezsdítő akció-dokumentumfilmet csinált.

Az Origónak adott interjúban elmesélte, hányszor dobták ki a stadionokból, hogyan nyerte el a játékosok bizalmát, és hogy szerinte mi a különbség Egervári, Dárdai és Storck között. Annak is utánajártunk, hogy ki a csapat DJ-je, és hogy Nyilasi Tibor miért az öltözőből nézte a meccseket.

A magyar válogatott legközelebb szombat délután 6-kor játszik, a meccsek tévés nézettségéről itt olvashat.

Szavazzon!

Szavazzon!

Nézi az Eb-t?