Ganxsta Zolee: A Copa América izgalmasabb, mint az Eb

Kult, Fűszerezd meg a hétvégét! Ganxsta „Döglégy” Zolee (Zana Zoltán)
Vágólapra másolva!
Magyar továbbjutást, Dzsudzsák Balázs barátjától meg különösen sokat vár. A rapper nézi az Eb-t, örül a magyar sikernek, de a latin-amerikai centenáriumi futballtorna jobban izgatja.
Vágólapra másolva!

„Realistán állok hozzá a helyzethez. Én örülnék a legjobban, ha tovább tudna jutni a magyar válogatott, viszont a portugál csapatot nem kell bemutatni és az izlandi válogatott is elég erős" – mesélte az Origo megkeresésére.

ganxsta Forrás: Fb / Ganxsta

„A spanyol csapat is szimpatikus, de minden válogatottat figyelek, ahol Atlético de Madrid játékos van a keretben, mert számomra csak egy csapat van, az Atlético. Nem láthattunk még igazán gólerős meccseket, remélem ez még változni fog" – tette hozzá.

Eb-n nem járt, de vébén igen: „A 2006-os világbajnokságon kint voltam az Argentína-Mexikó nyolcaddöntőn, nagyon komoly meccs volt. Természetesen olyan jegyet sikerült vennem a barátomtól, ami a mexikói szektorba szólt, így

és persze véletlenül sem ugyanazoknak az eseményeknek örültünk. Végül nem lett semmi baj, az argentinok is győztek. A mexikói drukkerek csak annyit mondtak, hogy ezek után ejtsük ki a németeket. Ez persze nem sikerült" – mondta az Origónak.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Ganxsta Zolee-t az M4 Sport is elkapta pár szóra az izlandi meccs előtt: „Szerintem egy kört még biztosan megyünk, a 16 között leszünk, ott meg már bármi előfordulhat. Szalait én magam is sokat kritizáltam, még a mérkőzés közben is, aztán a semmiből lőtt egy gólt. A legjobbkor jött ez neki, ettől biztosan lesz majd önbizalma. Stieber meg egyszerűen jól játszott, nem remegett meg, ott volt fejben, a helyzetét meg maga Diego Maradona sem használhatta volna ki jobban."

Nincs elájulva

„Nézem ez Eb minden meccsét, de természetesen a Copa Amáricát is követem közben. Sokkal élvezetesebb az a foci, amit ott látok.

inkább védekező típusú a játék, annak ellenére, hogy olyan sztárok is játszanak, mint Ibrahimovic, Pogba vagy akár a spanyol csapatból is kiemelhetnék több focistát is. A Copán rengeteg gól esik, sokkal látványosabbak a meccsek. Nem vagyok elájulva az idei Eb-től."

A szurkolói atrocitásokról is beszélt az M4 Sportnak: „Addig amíg egymást ütik egy erdő szélén, addig nincs gond. Mikor már ártatlan emberek kerülnek veszélybe miattuk azt már nem szabad engedni. Egyébként meg már túl szigorúak a szabályok. Olyanok a meccsek, mintha egy színházban lennénk, csak tapsolni szabad."

A cikk megjelenését a Magyar Telekom támogatta.