Ismerős arc megy az NCIS-be

19th Annual NHMC Impact Awards Gala GettyImageRank1 Latin VERTICAL Looking At Camera Full Length USA California Beverly Hills - California Impact ACTOR Award PORTRAIT Photography Wilmer Valderrama Arts Culture and Entertainment Gala Attending Regent Bever
BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 26: Actor Wilmer Valderrama attends the 19th Annual National Hispanic Media Coalition Impact Awards Gala at Regent Beverly Wilshire Hotel on February 26, 2016 in Beverly Hills, California. JC Olivera/Getty Images for National Hispanic Media Coalition/AFP
Vágólapra másolva!
Wilmer Valderrama az új ügynök az NCIS-ben, a tizennegyedik évadban már láthatják a nézők.
Vágólapra másolva!

Az Anthony DiNozzót játszó Michael Weatherly a tizenharmadik évad végén távozott az NCIS-ből, így szükség volt a pótlására, Wilmer Valderramát találták helyette a készítők.

A színész egy olyan ügynököt fog játszani, aki évekig tartó titkos küldetés után bukkan fel, sokan már azt hitték, hogy régen meghalt.

Wilmer Valderrama csatlakozik a csapathoz Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jc Olivera

Valderramát legutóbb a Grace kliniká-ban láthatták több epizódban a nézők, de ismerős lehet a Különvélemény és az Alkonyattól pirkadatig sorozatváltozatából, valamint az Azok a 70-es évek show-ból is.

Az NCIS már a tizennegyedik évadját kezdi szeptemberben, de még mindig hihetetlenül népszerű, a legutóbbi szezonzáró epizódot nagyjából 18 millióan figyelték az Egyesült Államokban.