Cooky: Meg kell hoznom pár komoly döntést

Cooky
Vágólapra másolva!
A francia rádióst egy jó darabig nem hallhatjuk, viszont ősztől a TV2-n műsort vezet. 12 éve rádiózik, keveset volt szabadságon, elfáradt.
Vágólapra másolva!

„Nem tudni, mit hoz nekem a sors. Egy tévéforgatás miatt most abba kellett hagynom a rádiózást, de nem tudom, mi lesz októberben, novemberben. Akkor kell majd hoznom pár döntést. A rádiózás mindenesetre a szerelmem, de most a forgatás miatt nem tudom tovább csinálni” – mondta a Mokkában.

Forrás: TV2

Nem árulhatja el a műsor címét, de mi arra tippelünk, hogy az Ezek megőrültek újabb évadját veszik fel vele nyáron, ő lesz az egyik műsorvezető. „Ez egy hosszú forgatás, párhuzamosan nem lehet csinálni a tévézést és a rádiózást...

kevés szabadsággal, egy kicsit elfáradtam. Nehéz döntés volt, mert imádom a rádiózást, a zenét is: nem is tudnék olyan rádióban dolgozni, ahol csak beszélgetni kell. De aranyosak az emberek, mindenki vár engem vissza” – lelkesedett.

„Ez egy új kihívás, egy újabb cél. És ez jó, mert szeretném jobban megtanulni a tévézést, hogyan kell elkészíteni egy műsort, milyen kreativitást lehet belevinni” – magyarázta Cooky.

Az Eb-ről is beszélt, szerinte a franciák már eleget nyertek, most a magyaroknak drukkol. A portugálok ellen nagyon nehéz dolgunk lesz, de talán összejön egy 0-0 - véli.