Autós üldözés, bilincs: gyilkossági kísérlettel vádolják a sorozatsztár fiát

Lauri Peterson
Vágólapra másolva!
A Real Housewives of Orange Country című realitysorozat egykori szereplőjének, Lauri Petersonnak a fiát gyilkossági kísérlet vádjával vették őrizetbe, miután június huszadikán rálőtt egy 35 éves férfira.
Vágólapra másolva!

A Los Angeles Timesnak nyilatkozó Paul Beckham rendőrhadnagy beszámolója szerint a 27 éves Joshua Waringot aztután vették őrizetbe, hogy a kaliforniai Costa Mesában összetűzésbe keveredett egy idősebb férfival, akire nem sokkal később rá is lőtt.

Lauri Peterson fia nem először került összetűzésbe a törvénnyel Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Az elfogás ráadásul filmekbe illően zajlott, hiszen a bilincs csattanását megelőzte egy autós üldözés. Waring egy lopott városi terepjáróval próbált meglépni az elfogására induló rendőrök elől, és csak azután sikerült előállítani, hogy összetörte a meneküléshez használt kocsit. A férfit egy rendőrségi helikopter szúrta ki, Waring a helyszínen megadta magát a hatóságoknak, de a támadásban használt fegyver nem került elő.

Joshua Waring rendőrségi fotója a letartóztatását követően Forrás: Costa Mesa Police Department

Az egyelőre ismeretlen sértettet a lövés helyszínről az Orange Country Global Medical Centerbe szállították, és a Costa Mesa Tűzoltóság beszámolója szerint a férfi jó eséllyel túléli a támadást.

Joshua Waringnak nem ez volt az első összetűzése a törvénnyel: 2008-ban bűnösnek vallotta magát cserbenhagyásos gázolás és tiltott szerek birtoklásának bűntettében, 2009-ben pedig tettlegességért és drogbirtoklásért tartóztatták le.