Az NCIS sztárja csatlakozott a melegjogi mozgalomhoz

6th Annual Thirst Gala - Part 2 HALFSHOT
Beverly Hills, CA - Part 2 - Pauley Perrette at the 6th Annual Thirst Gala held at the Beverly Hilton Hotel. AKM-GSI June 30, 2015 To License These Photos, Please Contact : Steve Ginsburg (310) 505-8447 (323) 423-9397 [email protected] [email protected] or Maria Buda (917) 242-1505 [email protected] [email protected]
Vágólapra másolva!
Az NCIS Abbyje, Pauley Perrette is szerepet kapott a When We Rise című minisorozatban, amely a melegjogi mozgalmak történetét meséli el.
Vágólapra másolva!

A When We Rise című széria nagy nevekkel fog elrajtolni, a legfrissebb hírek szerint az NCIS-ben látott Pauley Perrette is szerepelni fog benne, azt azonban nem tudni egyelőre, hogy milyen karaktert fog alakítani.

A sorozatban főszerepet játszik Guy Pierce, valamint a Spangli-ban látott Mary Louise-Parker, korábban pedig azt is bejelentették, hogy Whoopi Goldberg és Rosie O'Donnell is fel fog tűnni benne.

Pauley Perrette is benne lesz Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Mpnc

Perrette-tel együtt közölték a rendezőként is ismert Rob Reiner megjelenését, őt az Egy becsületbeli ügy-ért Oscarra is jelölték. Ő rendezte az Állj mellém!-et és A bakancslistá-t is, színészként pedig az Új csaj-ban láthattuk legutóbb.

A projekthez a Grace kliniká-ból ismert T.R. Knight is csatlakozott, ő nyíltan vállalja, hogy homoszexuális, aminek a sorozathoz annyi köze van, hogy a melegjogi mozgalmak történetét mutatja be 1969-től.