Nézze meg a Trónok harca sztárját bikiniben!

Maisie Williams, Trónok harca
Vágólapra másolva!
A Trónok harca hatodik évadja magyar idő szerint jövő hét hétfőn hajnalban ér véget, de a sorozat sztárjai már javában a jól megérdemelt nyaralásukat töltik, hogy feltöltődhessenek a hetedik szezon forgatása előtt. Az Aryát alakító Maisie Williams például egy tengerpart mellett sütkérezik, és egy tőle ritka bikinis fotóval lepte meg a rajongóit.
Vágólapra másolva!

A hatodik évad meglehetősen mozgalmas volt Arya számára, többször is megpróbálták megölni, így nem csoda, hogy a karaktert alakító 19 éves Maisie Williams egy csodás tengerparton igyekszik levezetni a forgatás izgalmait.

Az angol színésznő nem az a magamutogatós fajta, sokkal inkább a vicces megnyilvánulásairól híres, és a tőle szokatlan bikinis fotót is sikerült humoros képaláírással megfűszerezve kitennie az Instagramra.

És ha már a Trónok harca színésznőjéről van szó, szokás szerint nem maradhatott el a sorozatos utalás sem, hiszen a Disneys kikacsintás mellett még a „A lány akinek nincs melle" (A girl has no tits) szöveg is helyet kapott a fotó mellett, utalván Williams ikonikus szerepére, és arra, hogy a természet nem bánt vele túl bőkezűen, már ami a mellbőségét illeti.