A 100 legjobb nő a tévéből: Elizabeth Gillies

Entertainment Weekly's After Dark Party For FX's "Sex&Drugs&Rock&Roll" At The ATX Television Festival GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment
AUSTIN, TX - JUNE 10: Elizabeth Gillies attends Entertainment Weeklys After Dark party for FXs Sex&Drugs&Rock&Roll at the ATX Television Festival in Austin, TX on Friday, June 10, 2016. Rick Kern/Getty Images for Entertainment Weekly/AFP
Vágólapra másolva!
Elizabeth Gilliest jelenleg a Sex&Drugs&Rock&Roll-ban láthatjuk, onnan tudhatjuk, hogy nemcsak szemrevaló, de az énekhangja is jó. Tizennégy éves kora óta képernyőn van, a nézők többek között a V, mint Viktóriá-ból is emlékezhetnek rá.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már a 48. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Elizabeth Gillies,

őt jelenleg Denis Leary sorozatában, a Sex&Drugs&Rock&Roll-ban láthatjuk. Itt énekel is, készült egy dögös klip is az egyik dalához – ha ezt megnézi, egyből megérti, hogy miért került fel a listánkra:

A színésznő legjobb barátnőjével, Ariana Grandéval is énekelt duettet, saját albumon is dolgozik. A képernyőn 2007-ben, tizennégy évesen jelent meg, első szerepét A Donnelly klán-ban kapta – három epizódban tűnt fel –, majd a Winx Klub: Az elveszett királyság titká-hoz kölcsönözte a hangját.

Vendégszerepelt az iCarly-ban és A nagy svindli-ben, első komolyabb tévés munkáját pedig a V, mint Viktóriá-ban kapta, már ott is megcsillogtatta az énektudását.

Szinkronszerepeket is szívesen vállal,

a Winx Klub mellett többek között az Amerikai fater-hoz és A Madagaszkár pingvinjei-hez is adta a hangját.

A magánéletéről nem lehet sokat tudni, a celebek kavarásait számon tartó Who's Dated Who? is csak egy kapcsolatot listáz nála, 2011-ben Logan Millerrel járt egy ideig. Vegán egyébként, de nem ideológiai okokból, hanem mert sok ételre allergiás. Mutatunk még róla pár képet, gyönyörködjön kedvére!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Rick Kern
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Theo Wargo
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Angela Weiss
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Alberto E. Rodriguez
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Rob Kim
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Kempin