Nincs vége az emberevő Hannibal sztorijának

Hugh Dancy Hannibal
Vágólapra másolva!
Nagyjából pont egy éve, hogy az NBC tévécsatorna elkaszálta a Hannibal című sorozatot, de a széria atyja, Bryan Fuller továbbra is meg van győződve arról, hogy Dr. Hannibal Lecter és Will Graham története valamikor a jövőben még visszatérhet egy negyedik évaddal.
Vágólapra másolva!

A Collidernek nyilatkozó író/producer rendkívül bizakodó a Hannibal lehetséges jövőjét illetően, ha csak rajta múlna, biztos, hogy kapnánk egy negyedik évadot a Hugh Dancy és Mads Mikkelsen főszereplésével készült szériából.

Bryan Fuller kifejezetten bizakodó a negyedik évadot illetően Forrás: AFP/Ethan Miller

„A színészek benne vannak, én benne vagyok, minden azon múlik, hogy megtaláljuk-e a megfelelő időt, mikor mindenki ráér, de nagyon szeretném folytatni ezt a történetet Hugh Dancyval és Mads Mikkelsennel."

A sorozat showrunnere azt is elárulta, hogy a Hannibal feltámasztásának tárgyalásai hivatalosan csak két évvel a harmadik évad fináléja után kezdődhetnek meg.

„2017 augusztusában állhatunk neki beszélgetni a visszatérésről. Akkor kell megnéznünk, miképp működnének a karakterek és a történet, illetve hogy ki érdeklődik a sorozat iránt, és hogy tudnánk megvalósítani. Van egy sztorim, a színészeknek tetszik ez a sztori, szóval mi készen fogunk állni, ha valaki folytatná velünk."

Utolsó mondatával Fuller természetesen arra utalt, hogy hiába akarja ő és a stáb, hogy legyen negyedik évad, mindez csak egy álom marad, ha nincs olyan csatorna, aki anyagilag finanszírozná, és a műsorára tűzné a folytatást.

A főszereplők is szívesen visszatérnének, hogy folytassák a történetet Forrás: NBC

Mi bízunk benne, hogy még jövő augusztusban is lesz olyan tévétársaság, aki lát fantáziát a Hannibal-ban. Az esély azért bőven megvan rá, hiszen a Netflix például kilenc év szünet után támasztja fel a Szívek szállodájá-t (Gilmore Girls): idén ősszel érkezik egy újabb évad a streamelős szolgáltatás kínálatába.