Nézze meg a Trónok harca legemlékezetesebb pucérkodásait!

2016.07.01. 23:06

Hétfőn véget ért a Trónok harca hatodik évadja, és még legalább tíz hónap, míg visszatér az egyik kedvenc sorozatunk. Hogy ne legyen olyan fájdalmas a búcsú, összeszedtük az eddigi évadok legemlékezetesebb meztelen jeleneteit. Szerencsére a széria színésznői nem vonakodtak, ha arról volt szó, hogy meg kell szabadulniuk a ruháiktól.

ROS (Esmé Bianco)

Az északi örömlányt alakító Esmé Bianco a sorozat első három évadjának összesen 11 epizódjában tűnt fel. A karakter egyszerű örömlányként kezdte Deresben, majd egészen Királyvárig jutott, ahol Kisujj a bizalmába fogadta, a nő azonban elárulta Baelish-t, aminek meg is lett a tragikus következménye. Az első évadban Ros többek között a Deresbe érkező Tyrionnal és az ott élő Theonnal is ágyba bújik – ezeket a nagyszerű jeleneteket (is) tartalmazza a lenti videó. 

DAENERYS TARGARYEN (Emilia Clarke)

Emilia Clarke-ot a Trónok harcá-ban játszott karaktere tette világszerte ismertté, és az első évadban a színésznő egyáltalán nem szégyenlősködött, ha meztelen testének megmutatásáról volt szó. A második évadtól viszont már csak ritkán pucérkodott: csupán a negyedik és a hatodik szezon egy-egy jelentében láthattuk ismét anyaszült meztelenül. 

Összeállításunkba a negyedik évadból választottunk egy jelenetet, ami nemcsak azért emlékezetes, mert Emilia szinte mindent megmutatott, de azért is, mert jól példázza, hogy miért rajonganak olyan sokan a karakterért. 

MARGAERY TYRELL (Natalie Dormer)

Natalie Dormer már a Trónok harca előtt is befutott sorozatszínésznőnek számított, és a Tudorok című sorozatban rendszeresen meg is mutatta bájait a nézőknek. A fantasyszéria forgatásán már nem nagyon szabadult meg a ruháitól, de egy emlékezetes jelenetben azért az ő kebleit is megcsodálhatták a sorozat rajongói. 

YGRITTE (Rose Leslie)

Rose Leslie nemcsak Ygritte-ként bolondította magába Havas Jont (Kit Harington), de az izlandi forgatáson a fiatalok a valóságban is egymásba szerettek, és mind a mai napig egy párt alkotnak. Mivel Leslie jeleneteinek nagy része a Falon túl, hóban és fagyban játszódott, sok lehetősége nem volt levetkőzni, de mégis akadt egy nagyszerű alkalom, amikor nem csak a színésznő meztelen testére csodálkozhattunk rá, de arra is, hogy Havas Jon azért mégiscsak tud valamit. 

MISSANDEI (Nathalie Emmanuel)

Az eddig felsorolt szereplőkkel ellentétben a Missandeit alakító Nathalie Emmanuel egyetlen férfi karakterrel sem került intim kapcsolatba, de a sorozat alkotói azért így is megoldották, hogy a nézők megcsodálhassák a színésznő kivételesen formás alakját.

Daenerys éppen meztelen tolmácsát a fürdőző Szürke Féreg szemszögéből láthattuk, és máig úgy vagyunk vele, hogy a harcos lehetett volna egy kicsit óvatosabb is, hogy a kamera tovább időzhessen Missandei hibátlan testén. 

MELISANDRE (Carice van Houten)

A Vörös papnőt alakító holland Carice van Houten hazájának ünnepelt színésznője, és a Trónok harcá-t megelőző karrierje során egyáltalán nem tartózkodott a meztelenkedéstől. A sorozat alkotói talán épp ezért választották őt a rejtélyes figura szerepére, hiszen a korábbi évadok során Melisandre többször is a testét használva érte el a céljait. 

A legemlékezetesebb ágyjelenetére a harmadik évadban került sor, mikor a nő igen sajátos módon jutott hozzá Robert Baratheon törvénytelen fiának, Gendrynek a testnedveihez.

OSHA (Natalia Tena)

A vadak közül érkező Osha története ugyan elég csúfos véget ért a Trónok harca hatodik évadjában, de a második szezonban azért a karaktert alakító Natalia Tenának volt lehetősége, hogy a kolléganőihez hasonlóan megvillantsa a kebleit. Osha a ruháitól megválva váltja meg szabadságát Theontól, ezután az éj leple alatt a férfi ágyából kimászva kiszabadítja Brant, Rickont és Hodort, majd együtt szöknek meg Deresből.

TALISA MAEGYR (Oona Chaplin)

Charlie Chaplin unokájának kisebb, de annál jelentősebb szerep jutott a Trónok harcá-ban. Ő alakította Talisát, aki kölcsönös szerelembe esik Robb Starkkal, Catelyn intelme ellenére egybe is kelnek, ezzel megpecsételve mindhármuk sorsát. A románc természetesen nem nélkülözte az intim pillanatokat, így néhány alkalommal volt szerencsénk Oona Chaplin pucér testéhez is.

SHAE (Sibel Kekilli)

A török származású Sibel Kekilli pornósként dolgozott, mielőtt a díjnyertes Fallal szemben című német filmmel ünnepelt színésznővé nem vált Németországban. Habár a Trónok harcá-ban is egy örömlányt alakított, meztelenkedős jelenetet csak egyet vállalt, mielőtt a máig emlékezetes árulását követően Tyrion véget nem vetett az életének. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK