Előfizetés nélkül nézhet HBO-sorozatokat

True Detective
Vágólapra másolva!
Június 27-től két hónapon keresztül regisztráció nélkül érhető el az HBO GO kínálatában az elmúlt évek két legjobb bűnügyi sorozatának első évadja, illetve az HBO legújabb krimijének az első epizódja.
Vágólapra másolva!

Mától két hónapon keresztül bárki regisztráció nélkül megnézheti az elmúlt tizenöt év két legjobb bűnügyi sorozatának, a Drót-nak (The Wire) és A törvény nevében-nek (True Detective) az első évadját, továbbá az HBO GO-n már most elérhető az HBO július 11-én induló új sorozatának, az Aznap éjjel-nek (The Night of) az első része.

A Drótot mindenképpen érdemes pótolni a nyáron Forrás: HBO

A Drót-ról a nyáron pótolandó sorozatokról szóló összeállításunkban írtunk bővebben, A törvény nevében-t pedig talán nem kell bemutatni senkinek, hiszen a 2014-es év egyik legkiválóbb szériájáról van szó, amiben olyan sztárok brillíroztak, mint Matthew McConaughey és Woody Harrelson.

Matthew McConaughey és Woody Harrelson sorozatát vétek lenne kihagyni HBO

Az Aznap éjjel egy bonyolult New Yorki gyilkosság krónikája. A történet középpontjában Naz, a különc pakisztáni diák áll, akit meghívnak a New York-i Lower East Side-ban rendezett partira. Az odajutáshoz jobb híján „kölcsönveszi" az apja taxiját, ám útközben egy gyönyörű fiatal lány beül a kocsijába. A fuvar örökre megváltoztatja Naz életét: hamarosan olyan bűncselekménnyel gyanúsítják meg, amit a fiú állítása szerint nem ő követett el.

Naz (Riz Ahmed - Zsivány Egyes –Egy Star Wars történet, Éjjeli féreg, Jason Bourne) gyors észjárású ügyvédjét a zseniális John Turturro alakítja, ám a készítők a szerepet eredetileg a Maffiózók legendás, 2013-ban meghalt színészének, James Gandolfinit szánták, aki most posztumusz vezető produceri kredittel látható a stáblistán.

Az első rész már ingyenesen elérhető az HBO GO-n Forrás: HBO