Idén ősszel kiélhetik magukat a Jóbarátok rajongói

Jóbarátok Lisa Kudrow
Vágólapra másolva!
Augusztus 24. és október 1. között több nagy-britanniai helyszínen is megrendezik a FriendsFestet, a Jóbarátok rajongói találkozóját, ahol számos, a sorozatban látott dolgot ki lehet próbálni. 
Vágólapra másolva!

A Comedy Central Nagy-Britanniában rendezi meg a Jóbarátok-ra épülő fesztivált, a FriendsFestet, amelyet augusztus 24. és október 1. között hat helyszínen lehet elcsípni – erről bővebb információt a rendezvény honlapján talál.

A jegyek árusítása július 1-jén kezdődik,

egy főre 24 fontot kell kifizetnie annak, aki részt venne az eseményen.

Ezért cserébe többek között ihat egy kávét a Central Perkben, megmutathatja a közönségnek, hogyan énekli el a Büdös macská-t, de akár Joey és Chandler nappalijában is csocsózhat, vagy elvehet valakit a Las Vegas-i kápolna másában, ahol Rachel és Ross is házasodott.

Karaoke is lesz a Büdös macskából Forrás: NBC

A fesztivált már tavaly is megtartották, azon a Rachelbe szerelmes, hófehér hajú Günther, pontosabban alakítója, James Michael Taylor is részt vett.

Közben a Jóbarátok egyik alkotója, Marta Kauffman pont a napokban nyilatkozott arról (megint), hogy a klasszikus vígjátéksorozatnak nem lesz folytatása, hiába is nyúzzák folyton a rajongók. Szerinte a széria egy adott korszakról szólt, amikor az embernek még a barátai jelentik a családját – nincs értelme másként folytatni, a szereplők új családját bemutatni.