Egy tízéves gyerek láncfűrésszel ment a tehetségkutatóba

America's Got Talent tehetségkutató
Vágólapra másolva!
Az America's Got Talent legutóbbi adásában egy tízéves bűvész is fellépett, a közönség és a zsűri alig hitte el, amit látott tőle.
Vágólapra másolva!

Az America's Got Talent-ben ezúttal egy tízéves mágus, Kadan Bart Rockett nevettette meg a közönséget, a nyolcéves húgával együtt állt színpadra.

A magabiztos, szinte színpadkész srác egy bűvészmutatványt adott elő vicces körítéssel. A kislányt beterelte egy dobozba, amire az volt írva, hogy "Hercegnővé változtatom a húgomat", majd gonoszul vigyorogva kicserélte a feliratot arra, hogy "Darabokra fűrészelem a húgomat". Meg is tette egy láncfűrésszel:

Ugyanebben az adásban Simon Cowellt a frász kerülgette egy másik produkció miatt, kiderült ugyanis, hogy fél a bohócoktól – ez már akkor látszott rajta, amikor meglátta az egykerekűjén beguruló, tetovált Richie-t.

A srác aztán az LMFAO Party Rock Anthem című slágerét adta elő, csak éppen az "Every day I'm shufflin'" helyett "Every day I'm jugglin'"-t énekelt, miután közben zsonglőrködött. Az eredmény borzasztó lett, már a nézők egy része is ordítva követelte, hogy hagyja el a színpadot. Mutatjuk ezt is: