Így ünneplik a sztárok a bikininapot

bikini
Vágólapra másolva!
Az Amerikai Egyesült Államokban július 5-én tartják a nemzeti bikini napot, annak tiszteletére, hogy a francia divattervező, Louis Réard hetven éve ezen a napon mutatta be forradalmi találmányát. Kis körképünkben a legvonzóbb sztárok Instagramra feltöltött bikinis fotóiból válogattunk.
Vágólapra másolva!

Selena Gomez

A Disney Channel egykori kis hercegnője bizony alaposan megnőtt, mióta megismertük: ebben a hónapban tölti be a huszonnégyet. Amit az alábbi fotót elnézve készséggel el is hiszünk neki – és még azt is megbocsátjuk, hogy vadító pöttyös bikinijét egy kötött felsővel takargatja.

Kate Hudson

A mozifilmjein kívül a Glee – Sztárok leszünk! című sorozatban is feltűnt 37 éves színésznő összekötötte a hazafiast a szexissel, és egy kalap alatt emlékezett meg július 4-ről és a nemzeti bikini napról ezzel a csillagos-sávos kétrészes összeállítással.

Emily Ratajkowski

A modellből lett gyönyörű színésznő Instagram-oldala szerencsére dúskál a sztárról készült különféle fehérneműs, fürdőruhás, sőt meztelen fotókban, így érdemes időről-időre arra navigálni. Mi ezt az igazi nyári felvételt választottuk, amelyen egy jópofa kalappal takarja az arcát, de azért valamiért elhisszük, hogy ő van a képen.

Beyoncé

A színész-énekesnő elsősorban fellépésein készült felvételeket tölt fel az Instára, de azért a(z egyébként szintén igen alulöltözött) koncertfotók és a bájos családi fényképek között találunk néhány bikinis képet is, ha szemfülesek vagyunk. Például ezt, a sztárt igen kihívó pózban megörökítő fotót, amelyen Beyoncé medencéjében pózol.

Emma Roberts

Az Amerikai Horror Story és a Scream Queens sztárja is kihasználja a nyarat, és – Instagram-oldalának tanúsága szerint – sokat bolondozik nekivetkőzve barátaival. Az alábbi fotón egy trükkös szabású fekete bikiniben látható, hátulról, de igen előnyös oldaláról, így az sem annyira zavaró, hogy egy ismeretlen férfiembert is elrejtett a képen.

Lea Michele

A Glee – Sztárok leszünk! csodálatos hangú sztárja is gyakran pózol mostanában bikiniben. Beyoncéhez hasonlóan nemcsak a tengerparton, hanem saját medencéje partján is sokszor múlatja az időt, ahol gyakran igénybe vesz bizonyos segédeszközöket is – ahogy azt a mellékelt ábra mutatja.

Kim Kardashian

A valóságshow-sztárról igazán nem nehéz alulöltözött fotót előtúrni, hiszen a neve szinte egyet jelent az öncélú meztelenkedéssel. Ezek a képei azonban nem mindig épp a legízlésesebbek, így mi inkább ezt a kedves családi fotót választottuk, amelyet Kardashian a nemrég tartott apák napja tiszteletére tett ki, és amelyen férjével, Kanye West rapperrel, kisfiukkal, Sainttel és kislányukkal, Northszal látható.

Habár Kim Kardashian testéből emiatt meglepően kevés látszik, a kis North is kétrészes fürdőruhában van, így anyukája helyett ezúttal ő csatlakozhat a nemzeti bikini naphoz.

Jessica Simpson

Az egykori Daisy Duke Instagram-oldalán is vegyesen találunk szívmelengető családi fotókat (a színész-énekes-üzletasszonynak második férjétől, az amerikaifoci-sztár Eric Johnsontól két gyermeke is van) és csábos fürdőruhás képeket.

Esetében utóbbit az is indokolja, hogy van egy saját ruhamárkája, amely természetesen külön fürdőruha-kollekcióval is büszkélkedhet – ennek darabjait pedig a vonzó anyuka saját maga szokta bemutatni. Idén Simpson nagyrészt egyberészesekben pózol, de szerencsére van itt azért egy bikinis fotó is, amelyen férjével együtt látható.