Íme, Magyarország legszebb lányai

A Magyarország szépe döntősei
Vágólapra másolva!
Összeállt a Magyarország szépe döntős mezőnye, a július 17-i tévés versenyen tizenhatan mérkőznek meg, közülük kerül ki az idei Miss World Hungary.
Vágólapra másolva!

A Miskolctapolcán megrendezett felkészítő tábor harmadik napján kialakult a Magyarország szépe élmezőnye, tizenhatan mutatkozhatnak be a július 17-i döntőn, amelyet a Duna TV és a Duna World is közvetít.

A tizenhat továbbjutott versenyző: Árki Bianka, Dézsányi Bianka, Dukai Babett, Gelencsér Tímea, Hajszter Jessica, Késmárki Enikő, Mikó Fanni, Nagy Mirtill Kíra, Oczella Eszter, Parragh Blanka, Ricza Nicoletta, Somossy Barbara, Szakács Fatima, Szalai Evelin, Szigligeti Ivett és Vámos Anna Liza.

A Magyarország szépe döntősei Forrás: MTVA

A Miss Talent címet akrobatikus táncprodukciójával Gelencsér Tímea nyerte (rajta is a szalag, a képen jobbról a negyedik lány), de többek között énekléssel, zongorázással, festéssel, vívással, hastánccal és szteppel is próbálkoztak a jelöltek, amikor a tehetségüket kellett megmutatniuk.

Július 17-én közülük kerül ki az idei Miss World Hungary, aki Magyarországot képviselheti a Miss World világversenyen. A Médiaklikk oldalán addig is a legszebb mosolyra lehet szavazni – igaz, a képeket mi nem tudtuk felnagyítani, így pedig nehéz dönteni.