Ada és Nagy Feró is a TV2-nél folytathatja

Ada, Szelfi, RTL II, Pintér Adrienn
Vágólapra másolva!
Hét új tévécsatornával és több új műsorral nyitja az őszt a TV2 Csoport, így sok szakemberre és képernyősre lesz szükségük - állítólag Ada és Nagy Feró is náluk folytatja.
Vágólapra másolva!

A Blikk információi szerint Muri Enikő a Sztárban sztár következő szériájában énekel majd, ő 2011-ben a legjobb női hangként végzett az X-Faktor-ban. Állítólag a TV2 udvarán többször látták a Reflektor volt műsorvezetőjét, Adát, valamint az X-Faktor volt mentorát, Nagy Ferót is, akinek több műsora is futott a konkurens csatornánál.

Ada is a TV2-nél folytathatja Forrás: Ada / Facebook

"Ez annyira nem meglepő, hiszen amikor Andy Vajna megvette a csatornát, kinevezte vezérigazgatónak Dirk Gerkenst, aki 14 évig vezette az RTL Magyarországot. Rá­adásul az IKO, a másik csatorna korábbi nagy műsorbeszállítója most a TV2-nek gyárt, így egyértelmű, hogy amikor készülnek az új műsorokra és ötletelnek a megfelelő arcokról, sok olyan név is felmerül, aki korábban az RTL Klubnál lett ismert. De ez nem akkora nagy dolog, csak sokkal jobban feltűnik" - írják egy informátorra hivatkozva.

Az elmúlt időben Ördög Nóra, Gönczi Gábor és Ábel Anita is átigazolt, korábban az RTL Klub képernyőjén volt szerepük.