Többórás műsorszünet lesz a TV2 csatornáin

KY393 KY393037 Remote Control Entertainment Adults Only Beard Boyfriend Button Down Shirt Casual Clothing Caucasian Appearance Choice Comfortable Couch Couple Flemish Region Front View Girlfriend Holding HORIZONTAL Indoors Leisure Activity Lifestyles Men
Man using remote control while watching television
Vágólapra másolva!
Két hét múlva többórás műsorszünet lesz a TV2-csoport összes csatornáján.
Vágólapra másolva!

Július 28-án hajnali kettőtől hat óráig az adáslebonyolítóban a kijátszó rendszer frissítését végzik, hogy a későbbiekben a mostaniak mellett az új kábelcsatornákat is tudják kezelni. A beavatkozás teljes leállást igényel, így ez időszak alatt nem lesz adás a TV2-n, a SuperTV2-n, a FEM3-on és a vadonatúj Mozi+ csatornán sem, tudta meg a SorozatWiki.

Forrás: Photononstop/Photononstop/Eric Audras

Új csatornák érkeznek

A TV2-csoport kilenc új tévécsatornát tervez indítani a következő hónapokban. A bővítés során az elmúlt 15 év legnagyobb programbefektetése valósul meg, ami a társaság reményei szerint merőben átrendezi majd a piaci viszonyokat. Indul a telenovellák rajongóinak szóló Izaura TV, ahova romantikus sorozatok jönnek a világ számos országából. A gasztronómia kedvelőit célozza meg a Chili TV, a bulis hangulatról pedig a Zenebutik zenecsatorna gondoskodik, számos új, saját gyártású produkcióval.

A Joy TV küldetése, hogy szórakoztatva nyújtson hasznos tudnivalókat az életmód, az egészség, a divat, az otthon és az utazás világáról. A portfólióban eddig is működő FEM3 az újrapozicionálás után Prime néven, megújult tartalommal várja a nézőket, a tervek szerint a TV2-csoport prémium, általános szórakoztató csatornája lesz. A Kiwi TV mesecsatorna lesz, a legfiatalabb korosztályt célozza. Elindult már a Mozi+, ami a Pro4 csatorna helyén új tartalommal és új arculattal várja a nézőket.