Ősszel rajtol a TV2 egyik új csatornája

tévénéző, tévé
Vágólapra másolva!
A TV2 által a Media Hungaryn bejelentett számos tévécsatorna közül szeptember 5-től az eddigi Fem3 helyén jelentkezik az új adó, a Prime.
Vágólapra másolva!

A Prime a Media Hungaryn tett bejelentés értelmében prémium, általános szórakoztató csatorna lesz, ahol egyaránt megtalálhatók majd a népszerű sorozatok, köztük a legnagyobb brandek és a legismertebb blockbuster filmek. Emellett a Prime-on szórakoztató jellegű, a csatornát egyedivé tevő saját gyártású műsorok is láthatók lesznek – tudta meg a 24.hu.

Az új csatorna szeptember 5-től érhető el.

A Prime általános szórakoztató csatorna lesz Forrás: Thinkstock

Hamarosan indul a telenovellák rajongóinak szóló Izaura TV, romantikus sorozatok jönnek a világ számos országából. A gasztronómia kedvelőit célozza meg a Chili TV, a bulis hangulatról pedig a Zenebutik zenecsatorna gondoskodik, számos új, saját gyártású produkcióval. A Joy TV küldetése, hogy szórakoztatva nyújtson hasznos tudnivalókat az életmód, az egészség, a divat, az otthon és az utazás világáról. A Kiwi TV mesecsatorna lesz, a legfiatalabb korosztályt célozza.

Útjára indult már a Mozi+, amely a Pro4 csatorna helyén új tartalommal és új arculattal várja a nézőket, az első héten jól teljesített, erről itt olvashat.