Folytatódhat az idei év egyik legjobb sorozata

Stranger Things, Netflix
Vágólapra másolva!
Július 15-én debütált a Netflix legújabb sorozata, a Stranger Things, amit a nézők és a kritikusok már most az idei év egyik legjobbjaként emlegetnek. A misztikus sci-fi széria alkotói pedig már arról beszélnek, hogy miképp képzelik el a folytatást.
Vágólapra másolva!

A Stranger Things egy nyolcrészes, sci-fi, horror és misztikus elemeket kiválóan keverő sorozat, amit a kritikánkban mi is olyan produkcióként jellemeztünk, ami libabőrös, elérzékenyülős, borzongós, izgulós szórakozást nyújt, amihez foghatóval mostanában nem nagyon lehetett találkozni a kisképernyőn.

A többek között Winona Ryder, David Harbour és Matthw Modine főszereplésével készült sorozat első évadja ugyan egy teljesen kerek történetet mesél el, a befejezés mégis nyitott, így egyáltalán nincs kizárva, hogy lesz folytatás. A Netflix ugyan még semmilyen hivatalos bejelentést nem tett ez ügyben, de a sorozat alkotói, Matt and Ross Duffer a Variety-nek elárulták, hogy már szóba került a folytatás.

A testvérpár arról is beszélt, hogy már az első évadhoz összeállítottak egy harminc oldalas dokumentumot, ami teljes terjedelmében a sorozat kormányzati és tudományos összeesküvésével foglalkozik. „Van egy csomó minden, amit nem tudtunk beletenni az első évadba. Van egy másik világ, amit még nem tártunk fel teljesen, méghozzá okkal."

„Ha lesz második évad, akkor sokkal több minden bele fog kerülni abból a 30 oldalas dokumentumból, de a folytatást mindenképpen úgy szeretnénk megvalósítani, hogy továbbra is az eredeti szereplők szemszögéből derüljön fény a dolgokra."

Imádtuk a gyerekszereplőket, bízunk benne, hogy velük készül majd folytatás Forrás: Netflix

Látva a sorozat hihetetlenül pozitív fogadtatását (IMDb: 9.2 pont, Rotten Tomatoes: 92%) igencsak meg lennénk lepődve, ha a Netflix nem rendelné be a második évadot, és ha így lesz, nagyon reméljük, hogy nemcsak Winona Ryder tér majd vissza a folytatásra, de a seriffet alakító David Harbour és az összes gyerekszereplő is.