Könnyfakasztó lesz a Walking Dead folytatása

The Walking Dead, hetedik évad, poszter
Vágólapra másolva!
A The Walking Dead színészei és a stáb jó néhány tagja már látta azokat a jeleneteket, amiből kiderül, hogy Negan kivel végzett a hatodik évad fináléjában, és a sorozat executive producere szerint voltak olyanok, akik nem bírták ki sírás nélkül a felkavaró pillanatokat.
Vágólapra másolva!

Július 21- 24. között nyitja meg kapuit az év egyik legnagyobb geek rendezvénye a San Diegó-i Comic-Con, ahol már nem csak a képregénybiznisz színe-java vonul fel, de a tévés és filmes ipar legtöbb szereplője is tiszteletét teszi. A show-t természetesen nem hagyja ki a The Walking Dead csapata sem, sőt itt lesz az október 9-én debütáló hetedik évad előzetesének premierje is.

A Comic-Con közeledtével egyre több alkotó szólal meg az új szezonnal kapcsolatban, köztük Greg Nicotero, a sorozat producere, egyben a hetedik évad első részének rendezője, aki Negan baseball ütős csapásaival kapcsolatban beszélt érdekes dolgokról egy interjúban.

Még mindig csak a sorozat alkotói és a színészek tudják, hogy Negan kivel végzett a hatodik évad fináléjában Forrás: AMC

„Amikor megvoltak a kivégzős jelenetek, megmutattuk őket az egyes epizódok rendezőinek, hogy kapjanak egy kis ízelítőt a nyitó epizód vizuális megoldásaiból. Akik látták, egy napon keresztül mást sem tudtak mondani, csak azt, hogy „Baszki!"

A rendező/producer azt is hozzátette, hogy voltak kollégái, akik remegve nézték végig Negan brutális csapásait, és akadtak olyanok is, akik nagyon elszomorodtak, mikor látták, hogy kit értek a halálos ütések.

A nézők persze még mindig nem tudják, hogy ki hal meg a hetedik évad első epizódjában, mi is csak találgatni tudunk, a színészek közül viszont már mindenki tisztában van vele, hogy kitől fogunk búcsúznunk októberben.

Ezt maga Michael Cudlitz ismerte be a Twitteren, mikor az egyik rajongója megkérdezte tőle: tudja-e ki hal meg az új évadban? A válasz erre csak annyi volt: "Mind tudjuk ki kapja az ütéseket."