A Barátok közt Nórája ugyanolyan lelkes, mint az elején

Varga Izabella Barátok közt Varga Izabella színésznő, a Barátok közt című sorozat szereplője
Varga Izabella színésznő, a Barátok közt című sorozat szereplője
Vágólapra másolva!
Varga Izabella 18 éve játssza Balogh Nórát a Barátok közt-ben, ennyi idő alatt egyszer sem érezte azt, hogy váltania kellene. Bizonyos évszámok és jubileumok megérintik, úgy érzi, neki kell tennie azért, hogy a lelkesedése ennyi idő után se lankadjon – a színésznő az Origónak mesélt.
Vágólapra másolva!

Ott volt 1998-ban a Barátok közt első részében, és nem is volt huzamosabb ideig távol a sorozattól az elmúlt 18 évben.

„Vannak olyan számok, amelyek mellbe vágják az embert, a 8000 is egy ilyen, de kimondva valahogy még megdöbbentőbb, hogy eltelt 18 év. Ez, akárhonnan nézzük, nem rövid időszak, egész fiatalon kaptam meg a szerepet, és elsorolni sem lehet, hogy mi mindenen vagyunk túl azóta.

Hálás vagyok ezekért az emberekért” – mesélte.

Kezdetektől a sorozat szereplője Fotó: Polyák Attila - Origo

Sokan kérdezik tőle, hogy nem unja-e ezt a szerepet, és nem akar-e váltani, de ezek nem szoktak eszébe jutni. „Nem tudom, hogy meg lehet-e unni, mert nekem még nem sikerült.

Sosem merült fel, hogy váltsak, inkább az, hogy mellette, vele párhuzamosan csináljak még olyan dolgokat, amik érdekelnek, feltöltenek, és izgalmasabbá teszik az életemet.”

A Barátok közt mellett mással is foglalkozik, de a szerepet nem adná: „A frissítést a sorozaton kívül képzelem el, erre természetesen volt és van is példa rendszeresen. Rengeteg dolog érdekel, ezért időnként elvégzek egy-egy izgalmas tanfolyamot, imádok tanulni.”

Főleg a pszichológia érdekli. „Gyerekekkel is foglalkozom, és ha tehetem, sokat sportolok. Újabban már a színház felé is kacsingatok. A Barátok közt-re, de bármi másra vonatkozóan is azt gondolom, ha mi magunk nem viszünk bele lendületet, szívet-lelket, akkor az örömünket sem találjuk meg benne. Igazából a mi feladatuk az, hogy önmagunkat frissítsük, feltöltsük, és ha a legjobb formánkat adjuk, akkor ebben a dologban is még sok a lehetőség.”