Mi történt a Hungary's Got Talent győzteseivel?

Dirty LED Light Crew
Vágólapra másolva!
A Hungary's Got Talent-et a soproni Dirty Led Light Crew nyerte, a LED-táncos banda minden alkalommal lenyűgözte a négy zsűritagot. A táncosok a tévéműsor óta is együtt vannak, sokat próbálnak, és új koreográfiákon dolgoznak - Horvàth Zoltán vezető koreográfus mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub tehetségkutatója után Sopronban várta őket a közönség, ott fogták fel először, hogy nyertek és mivel is jár ez. "A nagy hajtás után részt vettünk a csatorna jótékonysági gáláján, de januártól sem pihentünk, sorra jöttek a felkérések. Elkezdtük finomítgatni a hosszú műsort, majd megkezdődtek a tárgyalások. Februárban és márciusban sok fellépésünk volt, jártuk az országot, volt olyan hét, hogy öt városban fordultunk meg."

Sopronból érkeztek és máig ott vannak Forrás: Dirty LED Light Crew

"Volt, hogy az éjszaka közepén durrdefektet kaptunk és nem volt nálunk pótkerék, így reggel nyolcra értünk haza a fellépésről, de előfordult olyan is, hogy egy híd alatt vártunk fél órát, mire elállt a jégeső.

Volt, hogy azt gondolták a szervezők, csak poénból mondjuk, hogy koromsötét szükséges az előadáshoz, és a helyszínen láttuk, hogy ez megoldhatatlan, és a színpad mérete sem mindig ideális. Annyi éve dolgozunk együtt a csapattal, hogy minden megoldunk már, nem esünk pánikba, ha nem mennek flottul a dolgok” - mesélte.

Nem falunapra való

A nyár nyugalmasabb időszak, mint mondja, produkciójuk nem való falunapokra, oda nem is hívják őket. "Több nagyobb tárgyalás zajlik, de még nincsenek konkrét válaszok. Szeretnénk külföldön is bemutatkozni, szerencsére ez is jól halad. A nyáron mi nyitottuk meg a jógafesztivált itthon, erre külön műsorral készültünk."

A jógafesztivált ők nyitották meg Forrás: Vanik Zoltán

Nincs semmi változás a csapatban, ugyanazok táncolnak a LED-ruhákban, mint akik a tehetségkutatóban. "Vannak edzések, éjszakai próbák, nem álltunk le egy kicsit sem.

Különböző új technikai elemekkel és eszközökkel is dolgozunk, és kísérletezünk, hogy egyéb művészekkel közös produkciót hozzunk létre. Valószínűleg augusztusban fogunk forgatni új videókat a közönségnek, úgyhogy van tervünk bőven" - mondta.

Nincs semmi változás a csapatban Forrás: Dirty LED Light Crew

A műsor alatt összegyűlt rajongók nem tűntek el, sokan szívesen fotózkodnak a speciális ruhás táncosokkal a fellépés után. "Rengeteg fellépés úgy zajlott, hogy a végén bekapcsoltuk a ruhákat és lehetett fotózkodni velünk, nagyon élvezik. Élőben nagy élmény nekik a koromsötétben ülni, látják, hogy nincs semmi összevágva, nincsenek trükkök, valóban így zajlik minden a valóságban."