Agyzsibbasztó képsorokkal kápráztat el az X-Menes sorozat

Legion, FOX, sorozat
Vágólapra másolva!
A Marvel képregények mutánsaival ezidáig csak a mozikban találkozhattunk, de a szuperhősök tévés reneszánszának köszönhetően a különleges képességekkel született szuperemberek most beköltöznek a nappaliba is. A FOX Legion című sorozata az X-Men-filmek univerzumában játszódik, és az első előzetes egy egészen elborult történet ígéretét kelti.
Vágólapra másolva!

A Legion egy zavarodott fiatal története, aki többnek tűnik egy átlagembernél: David Haller (Dan Stevens) tinédzserkora óta kezelik mentális betegségekkel. Skizofrénként diagnosztizálták és éveket töltött elmegyógyintézetekben, de egy másik beteggel való különös találkozása után szembe kell néznie azzal a lehetőséggel, hogy a fejében hallott hangok és látomásai nagyon is valóságosak.

A FOX sorozata (egyelőre) semmilyen szálon nem kötődik a mozikban látott X-Men-filmekhez, csupán ugyanabban a filmes univerzumban játszódik, ahol Xavier professzor, Magneto és a többi mutáns tevékenykednek.

Az előzetes alapján viszont nincs is szükség a filmes kapocsra, hiszen a kedvcsináló videó agyzsibbasztó kavalkádot ígérő képsorai már önmagukban is simán megállják a helyüket, és nagyon úgy tűnik, hogy a FOX-nak sikerült valami olyat tető alá hoznia, ami különbözni fog az összes szuperhősös sorozattól, amit jelenleg a tévében láthatunk.

A FOX az Egyesült Államokon kívül világszerte műsorára tűzi az FX Productions és a Marvel Television által készített szériát. A Legion első évada 2017 elején debütál világszerte, 125 országban a FOX műsorán (így hazánkban is), és az egyes epizódok vetítései az amerikai bemutatók időpontjához igazodnak majd.