Kasza Tibi, Cooky: Nem lopjuk el egymástól a fényt

2016.08.01. 11:26

Kasza Tibi és Cooky lettek az Ezek megőrültek! műsorvezetői, már A Nagy Duett zsűrijében is dolgoztak együtt, így az új szerepben nem igazán kellett összeszokniuk. Jókat röhögnek egymás poénjain, a feladatok egy részét ők is bevállalták már, és eddig csak pozitív visszajelzést kapott a párosuk – erről meséltek az Origónak. 

A Nagy Duett-ben már láthatták őket együtt a nézők, ezúttal azonban egész más feladatot kaptak a TV2-től, közösen vezetik az Ezek megőrültek! negyedik szériáját. 

Kasza Tibi tapasztaltabb tévés, több műsor van már a háta mögött, így tanácsot is ad néha Cookynak – aki egyébként ezeket szívesen meghallgatja, és sokat áradozik társáról. „Jó a kapcsolat, folyamatosan beszélünk telefonon, nekem nem munka Tibivel lenni, hanem szórakozás és öröm. Jobb ember nem is lehetne mellettem, mindent kedvelek benne. Tud komoly lenni, ha kell, de a bohóckodás is megy neki. Tőle elfogadok minden tanácsot, aranyember a Tibi” – mesélte az Origónak. 

Először vezetnek közös műsortForrás: TV2

Jól kiegészítik egymást

Kasza is élvezi a közös feladatot, úgy érzi, azért tudnak jók lenni együtt, mert mindketten másban erősek. „A Nagy Duett-ben kevésbé fontos az összhang, de összecsiszolódásnak mindenképp jó volt, így tudtuk, hogy mit várhatunk egymástól. Úgy is mondhatnám, hogy készen, egymást ismerve jöttünk erre a feladatra. Nagyon jól kiegészítjük egymást, és ezt egy az egyben kihasználjuk. A csípőből tüzelő verbális dolgok nekem gyorsabban mennek, ezekben a szituációkban jobban előtérben vagyok, de Cooky mindig pont jókor jön el az érzelmi humorral, neki a helyzetkomikumok nagyon mennek, ezekben könnyen feltalálja magát.” 

A páros a forgatáson segíti egymást, gyakran megbeszélik, hogy mit fog kérdezni Tibi, hogy Cookyt ne érje váratlanul egy-egy szituáció. „Kicsit irányítom a helyzeteket, de nem lopjuk el egymástól a fényt.  Imádom Cooky poénjait, kétszer annyira röhögök rajtuk, mint másokén, annyira kész vagyok tőle.” 

Elképesztően együtt tudnak érezni

Úgy érzik, műsorvezetőként még szórakoztatóbb a műsor, mint játékosként, de nem jellemző rájuk a káröröm, sokszor elképesztően együttérzők tudnak lenni egy jó nagy esés vagy óriási zuhanás láttán. „Cooky volt versenyző is korábban, én most próbáltam csak ki pár játékot. Nem mindegyiket akartam, de a versenyzők tesznek róla, hogy sok mindenbe mi is belekóstoljunk. Majdnem minden adásban áldozatai vagyunk valamilyen merényletnek, ez úgy tűnik, már hagyomány lett a szériában, így a végéig számítok is erre. A legdurvább játékokban mi is játékosokká válunk, ilyenkor tűnik fel, hogy milyen kemények is ezek valójában.  Ha felkérnének, biztosan csak hosszas gondolkodási idő után mondanék igent” – mondta. 

Cooky versenyzett már, Kasza Tibi is kipróbált pár feladatotForrás: TV2

Cookynak sok az ismerős feladat, a forgatások alatt szívesen nosztalgiázik kicsit, mivel néhány játék fixen megmaradt. „Emlékezetes nekem a sárkvíz, meg mikor mászni kellett, mint egy csiga. Azokat is szerettem, mikor gondolkodni kellett, mint mondjuk a tojáskvíznél, de igazából minden olyan feladatot élveztem, amiben részt vettem. Ide nem úgy jönnek a szereplők, hogy á, már megint forgatni kell, hanem örömmel teszik, jól érzik magukat. Ezen a műsoron jól szórakozik mindenki, és nem bántunk vele senkit.” 

„Jó arcok a celebek egyébként, mindent bevállalnak, nincs semmi tabu, a legdurvább dolgokba is belemennek” – vette át a szót Kasza. „Fontos, hogy a néző azt is lássa, hogy mennyire tudnak röhögni magukon, és akik a szakmájukban ügyesek, hogy küzdenek, csúsznak, másznak egy idegen terepen. Egy kicsit kielégítő látvány, hogy a pompában és dicsfényben fürdő hírességeket látják ilyen helyzetekben, ez jópofa, ezzel mindenki nyer.” 

A kezdésre megszeretik a párosukat

Kedvenc csapatot vagy játékost nem tudnak megnevezni, műsorvezetőként igyekeznek objektíven figyelni az eseményeket. „Mindenki szerethető, a héten például nagyon jó látni, hogy Peter Sramek próbálkozik, vagy ahogy Berki hozza a formáját, nekem Tápai Szabina is tetszik, akaratos, és nagyon megy. Mindenki jó fej, és élvezik, hogy újra hatéves gyerekek lehetnek.  Egyébként hol lenne lehetőség arra, hogy így játsszanak, csússzanak, másszanak, mint itt?” – mondja Cooky, ezzel Kasza is egyetért, aki naponta többször is bejelentkezik Facebook-oldalán a követőinek. 

Kasza Tibi közösségi oldalán sok közös kép van rólukForrás: Kasza Tibi / Facebook

„Szándékosan szerepelünk ennyit közösen az oldalamon, azt szeretném, ha megszoknák és megszeretnék a párosunkat, mire képernyőn lesz a műsor. A követők nagyon egy hullámhosszon vannak velem, Cookyról és a párosunkról szinte csak pozitív visszajelzést kaptam eddig” – mondta Kasza. Cooky csak annyit tett hozzá, hogy sokszor ők maguk is elfelejtik, hogy épp tévéműsort forgat a stáb, olyan, mintha nem is venné kilenc kamera minden mozdulatukat. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK