Elég menő lett az új tévés Superman

Tyler Hoechlin (Superman), Melissa Benoist (Supergirl)
Vágólapra másolva!
Korábban már írtunk róla, hogy a CBS-ről a The CW csatornára költöző Supergirl a második évadjában szerepeltetni fogja Supermant, és nemrég az is kiderült, hogy az Acélember szerepét ezúttal Tyler Hoechlin fogja alakítani. Nézze meg, hogyan fest a 28 éves színész a legendás piros-kék kosztümben!
Vágólapra másolva!

A Warner Bros. csütörtök este hozta nyilvánosságra az első fotót, amin Hoechlin Supermanként látható, a sorozat címszereplőjét, és Kal-El unokahúgát alakító Melissa Benoist társaságában.

A Teen Wolf – Farkasbőrben című tinisorozatból ismert színész kifejezetten jól fest szuperkosztümben, ami annak ellenére is újszerűnek hat, hogy abszolút hű az 1938-ban megálmodott eredetihez. Egyedül a kívül hordott piros alsónadrág nem stimmel, de az aligha fog hiányozni bárkinek.

Elég szuper párosnak tűnnek Forrás: Frank Ockefels III and Diyah Pera/The CW

A Tyler Hoechlin által alakított Superman először a Supergirl október 10-én érkező második évadjának első epizódjában fog feltűnni, és nem ő lesz az egyetlen szuperhős, akivel a szőke igazságosztó találkozni fog, hiszen idén ősszel Supergirl fel fog tűnni a Zöld Íjász ötödik, a Flash – A villám harmadik és a Legends of Tomorrow második évadjában is.