Fresh Andival és egy Éden Hotelessel indul a TV2 egyik új csatornája

Fresh Andi jobbról
Vágólapra másolva!
A Zenebutik is elstartol a MinDig TV földfelszíni digitális, ingyenes platformján, Fresh Andi és Jabin Péter kalauzolásával.
Vágólapra másolva!

Augusztus 15-én indul a Zenebutik, a TV2 Csoport zenecsatornája. "A klipek és slágerlisták vadonatúj platformja a nap minden szakában elhozza a bulit a nézőknek. A zenecsatorna képernyőjén műsorvezetői szerepben tér vissza a Fresh énekesnője, Andi, aki a DJ-ként is tevékenykedő Jabin Peti oldalán pörgeti majd a hangulatot" - áll a közleményben. Utóbbi sok videót készített a TV2-nek, korábban az Éden Hotel 3. évadjában taktikázott, nem is rosszul.

Fresh Andi jobbról

A koncepciót úgy alakították ki, hogy minél szélesebb korosztályt és zenei stílus iránt érdeklő nézőt is meg tudjon szólítani.

A TV2 Csoport és az Antenna Hungária Zrt. között létrejött hosszútávú együttműködés eredményeként még ebben az évben három új csatornával jelenik meg a MinDig TV földfelszíni digitális, ingyenes platformján a cégcsoport.

Augusztusban az Izaura TV indulását a Zenebutik csatorna követi. A MinDig TV Extra fizetős kínálatába pedig a TV2 Csoport portfóliójába tartozó további új csatornák is bekerülnek. Elsőként a Mozi+-t láthatják majd a nézők, amely a MinDig TV Extra Alapcsomagjában augusztus 1-jétől elérhető.