Több ezren jelentkeztek a TV2 új tehetségkutató műsorába

Rising Star
Vágólapra másolva!
A TV2 Star Academy című beköltözős tehetségkutatója május elején kezdte a castingot, a hétvégén zárult le a jelentkezési határidő. Ökrös Gergely, a TV2 Csoport program és kreatív igazgatója az Origónak elmondta, hogy több ezren akarnak részt venni az új műsorban, és egyáltalán nem érzik azt, hogy az X-Faktor elkapkodta volna előlük a tehetségeket.
Vágólapra másolva!

A TV2 Star Academy című műsora május elején kezdte és július 31-én fejezte be a castingot, rengeteg jelentkezőt hallgattak meg. "A Star Academy castingjára több ezren jelentkeztek az elmúlt hónapokban, a casting csapat mindenkivel felvette a kapcsolatot és heteken át minden jelentkezőt meghallgatott. Eközben a casting csapat járta az országot és a környező országok magyarlakta területeit is, ahol személyes találkozókon további több száz énekest is meghallgatott. Jelenleg az utolsó jelentkezők meghallgatása zajlik, illetve az eddigi jelentkezők kiértékelése történik.

- mondta Ökrös Gergely.

Egy korábbi tehetségkutató, a Rising Star versenyzői Forrás: TV2 Sajtószoba

"A műsor olyan énekesek jelentkezését várta, akik úgy érzik, jövőbeni sikereik érdekében nem csak a hétvégi showműsorokban szeretnék megmutatni a tehetségüket, hanem vállalják, hogy a nézők a mindennapi felkészülésüket, nehézségeiket, küzdelmeiket is nyomon követhessék egy bekamerázott házba összeköltözve. A valóságot mutatjuk meg, hiszen sztárrá válni csak kőkemény munkával, sok lemondással és határozott elképzelésekkel lehet. Rengeteg tehetséges fiatallal, izgalmas személyiséggel találkoztunk" - részletezte.

Az RTL Klubon is lesz ősszel tehetségkutató, az X-Faktor mentorai már forgatnak az élő adásba jutott énekesekkel. Kicsit előrébb járnak a munkálatokkal, de a TV2 nem aggódik amiatt, hogy a tehetségeket elkapkodták volna előlük.

"Egyáltalán nem aggódunk. A TV2 eddigi tehetségkutató műsorai bizonyították, hogy

Évről évre bizonyítanak a tehetségeink hazai és külföldi színpadokon is, elég többek között Rúzsa Magdira, Radics Gigire, Caramelre, Kállay-Saunders Andrásra, Pál Dénesre vagy épp Fehérvári Gábor Alfrédra gondolni."