Gombos Edina cáfolja a róla szóló híreket

2016.08.02. 15:30

Gombos Edina Amerikában él, és bár a napokban felmerült, hogy a műsorvezető hazajön családjával, ezt most közösségi oldalán cáfolta.

A TV2 egykori műsorvezetője második gyermeke születése után döntött úgy párjával, hogy elhagyja Magyarországot. A napokban röppent fel a hír, hogy hazaköltöznek, de Gombos Edina ezt közösségi oldalán cáfolta.

Gombos Edina és családja még biztosan Amerikában maradForrás: TV2

"Rengetegen kérdeztétek, tényleg hazaköltözünk-e, mert ezt hallottátok tévében, olvastátok újságban. Természetesen ez nem igaz, mostanában biztosan nem tervezünk ilyesmit. A lányunk izgatottan készül a második osztályba, három hét múlva kezdődik az iskola. A férjem otthon szerzett IT-(információs technológia) képesítését most emelte magasabb szintre. Munka mellett ugyanis esténként iskolába járt, még három vizsgája van hátra. Jelenleg supervisorként 24 ember munkáját irányítja. Én pedig továbbra is szülési szabadságon vagyok a 16 hónapos Matteóval, és navigálom a kis családunk új életét.A megjelent cikkre még annyit reagálnék, hogy nem »Marsi Anikó életútját követem«, ahogy címlapon írták. Milyen nevetséges feltételezés" - írta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK