Az Emmy-díjas színésznőnek nagyon bejött a magyar mákos bejgli

Episode 102 French Blond Cocktail Patricia Heaton Patricia Heaton Show Season 1 White Bean Puree on Endive PP0102
Host Patricia Heaton poses with her french blonde cocktail and white bean puree on endive dish, as seen on Food Network’s Patricia Heaton Parties, Season 1.
Vágólapra másolva!
A Szeretünk Raymond és A semmi közepén vígjátéksorozatokból ismert Patricia Heatont a magyar tévénézők új oldaláról ismerhetik meg. A kétszeres Emmy-díjas színésznő főzős sorozatot készített a Food Network számára Parti Patricia Heatonnál címmel, amelyben számos művészismerősét látja vendégül. 
Vágólapra másolva!

Honnan jött az ötlet, hogy a főzős sorozata partikra épüljön?

Amikor New Yorkba kötöztem kezdő színésznőként, egy ideik a vendéglátásban dolgoztam, aztán később fiatalasszonyként imádtam partikat adni. Amikor jöttek a gyerekek, és egyre több munkám is lett, ez kicsit háttérbe szorult. Most azonban, hogy mind a négy fiam már szinte felnőtt, ismét van időm kisebb vacsorákat rendezni a családnak és a barátoknak.

A sorozatban számos ismerőse megjelenik. Kinek főzött legszívesebben?

A munkatársaim voltak a kedvenc vendégeim, mert nagyon élveztem, hogy a stúdión kívül találkoztunk, és egy új oldalamat mutathattam meg nekik.

Forrás: © 2015, Television Food Network, G.P. All Rights Reserved/Adam Rose

Különféle tematikák köré épülnek az epizódok, mint például házassági évforduló, retro buli, csajos este. Milyen alkalom lenne a következő a listáján?

Sok fiatal színészbarátom - például Eden Sher (Nancy ül a fűben, A semmik közepén) vagy Abbie Cobb (A mentalista, CSI:Miami) nem látta azokat a régi filmeket, amelyek nekem a kedvenceim. Úgyhogy legközelebb egy mozizós estét csinálnék.

A sorozatban látható ételeket Ön javasolta vagy a szerkesztők?

A legtöbbet én, a Food Network műsorkészítői pedig hozzátettek néhány ötletet.

Magyar ételt volt már alkalma kóstolni?

Amikor Clevelandben laktunk, apukámnak volt egy magyar ismerőse, aki fantasztikus süteményeket hozott nekünk. Nekem legjobban a mákos bejgli ízlett.

Ön ismert színpadi és televíziós színésznő, és most már főzős műsort is vezet. Melyik szerep a nehezebb?

Több szempontból is a főzős műsor. Párhuzamosan szeletelek, keverek és beszélek.

Rengeteg dolog történik egyszerre órákon át, és ez sok energiát kíván.

Forrás: © 2014, Cooking Channel, LLC. All Rights Reserved./Jessica Brooks

Kipróbálná magát további új szerepben is?

A Parti Patricia Heatonnál forgatáskor nagyon élveztem, amikor főzős közben a vendégeimet kérdezgettem az életükről. Szóval egy olyan talk show-t, ahol egy-egy különleges személyiséggel beszélgetek, szívesen készítenék.

Milyen műsorban láthatjuk legközelebb?

A semmi közepén nyolcadik évadja októberben indul Amerikában (Magyarországon eddig az első 5 évad volt látható – szerk.).

A Parti Patricia Heatonnál sorozat magyarul a Food Network csatornán csütörtökönként 21:00-tól és vasárnaponként 18:00-tól látható.