Bemutatkoznak az Aranyélet új szereplői

Aranyélet, Ónodi
Vágólapra másolva!
Ősszel kerülnek képernyőre az Aranyélet második évadjának epizódjai, több új színész is feltűnik majd a képernyőn - ők mutatkoznak be a sorozat legújabb videóin.
Vágólapra másolva!

Ónodi Eszter, Anger Zsolt és Thuróczy Szabolcs karaktereinek múltbeli énjét is megismerhetjük a folytatásban: Jankát Waskovics Andreára, Miklósi Attilát ifj. Vidnyányszky Attilára, Hollóst Kovács Tamásra bízta a csatorna. Megjelenik egy régi cimbora, Gáll Feri is, kinek fiatal énjét Fehér László alakítja majd - róla az derül ki, hogy a kilencvenes években még sokkal kevésbé volt az a távolságtartó és bizalmatlan figura, akinek a jelenben ismerhetjük majd meg.

A folytatásban ott lesznek a főszereplők fiatal énjei Forrás: HBO

A történetmesélés abban különbözik majd az első évadétól, hogy ezúttal megismerhetjük a karakterek múltját, kiderül, hogyan éltek, mit csináltak a rendszerváltás környékén- ebből adnak kis ízelítőt a széria friss videói. Jankáról kiderül például, hogy nem volt mindig az a számító, anyagias nő, akinek megismertük, Hollós pedig a kezdetektől fogva a társaság vezéregyénisége volt, ám ekkor még sokkal felelőtlenebb és önteltebb volt, mint a későbbi önmaga.