Megújulva tér vissza a Sztárban sztár

Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Augusztus 29-től kizárólag a SuperTV2-n lesz látható a Jóban Rosszban napi sorozat, az Édes Élet legújabb részei, valamint a Star Academy élő kísérőműsorai is. A napi négy óra saját gyártás mellett képernyőre kerül még az őszi szezonban a Sztárban Sztár + 1 kicsi.
Vágólapra másolva!

A hétköznap este 18.25-től a tehetségkutató kísérőműsora jelentkezik élőben, a Star Academy Warm-up. Ezt követően, 19.05-től új részekkel folytatódik a sztárok életét bemutató konstruált reality, az Édes Élet, 20.20-tól a Jóban Rosszban legújabb premier epizódjai lesznek láthatóak, amelyet minden este 21.00-tól egy film követ. Az esti film után élőben jelentkezik a Star Academy háttérműsorának esti kiadása, a Star Academy Backstage.

A TV2 szórakozatató műsora egy kis csavarral, Sztárban Sztár + 1 kicsi címmel megy tovább a Super TV2-n, a 10 hetes műsorfolyamban a korábbi évadok énekesei és gyerekek változnak át, és adnak elő közösen nemzetközi és hazai slágereket. A Sztárban sztár eredeti formátum marad a TV2 képernyőjén.

Megújulva tér vissza a Sztárban sztár Forrás: EVA/Eva

"Célunk, hogy a további saját gyártású produkcióknak, exkluzív tartalmaknak és élő show-nak köszönhetően a nézők rövidesen a harmadik nagycsatornaként tekintsenek a SuperTV2-re. És ez még nem minden, további meglepetésekkel készülünk még a szezonban" - mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport kábelcsatorna programigazgatója.