Lecserélték Demi Moore-t egy másik nőre

Demi Moore
Vágólapra másolva!
A Ghost és a Zaklatás sztárja helyett A főnök című krimisorozatból ismert Kyra Sedgwick játszhatja az ABC-n induló drámaszéria, a Ten Days in the Valley főszerepét.
Vágólapra másolva!

A dolog pikantériája, hogy a tévécsatorna úgy adott zöld utat a produkciónak (ráadásul pilot epizód nélkül rögtön berendeltek belőle egy teljes, tíz egyórás epizódból álló évadot), hogy annak alkotói még Demi Moore-ral házaltak vele húzónévként.

Kyra Sedgwick egy tavaly októberi eseményen Forrás: Dennis Van Tine / NurPhoto / AFP

Sedgwick azonban a hírek szerint alaposan rápihenhet a szerepre, hiszen a Variety úgy tudja: a sorozatnak nem tűztek még ki premierdátumot, és 2017-nél korábban a produkciós munkálatok sem fognak megkezdődni.

A Ten Days in the Valley a Kékpróba című zsaruszéria egyik ötletgazdájaként ismert Tassie Cameron projektje, és Kyra Sedgwick nemcsak szerepelni fog benne, de executive producerként is részt vesz a forgatásban.

Kyra Sedgwick A főnök című sorozatban Forrás: Kobal / The Picture Desk

A sorozat egy Jane Sadler nevű túlhajtott tévés producer (Sedgwick) sorsát követi, aki épp egy válás kellős közepén van, de élete váratlanul még ennél is jobban a feje tetejére áll, amikor egy éjjel eltűnik a kislánya. A valóság és a tévé világa pedig elkezd hasonlítani egymásra, hiszen mindent rejtély leng körül, mindenkinek van valami titkolnivalója, és senkiben sem lehet megbízni – akárcsak abban az ellentmondásos rendőrös tévéműsorban, amelyen a főhősnő dolgozik.

„Eljátszani Jane Sadlert

Nagyon várom már a közös munkát a szériát gyártó Skydance-szel, akik folyamatosan kivételes filmes és tévés projektekkel nyűgöznek le, és mind nagyon reméljük, hogy a Ten Days in the Valley otthonra talál az ABC csatorna berkeiben" – kommentálta a híreket a színésznő.